Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,17 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,075 $

Nem hiszed el, mennyire hajlékony Horváth Éva

Horváth Éva a jóga szerelmese lett, mely gyakorlatilag megváltoztatta az életét, méghozzá látványos módon.

Fotó: Instagram/Horváth Éva
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Amikor valaki édesanyává válik, minden nehezebb kezd lenni, és a szervezet is reagál erre. Egyesek már vissza sem tudják nyerni a régi formájukat, vagy egyszerűen nem akarják, feladják, elengedik magukat.

Minél később válik valaki édesanyává, annál nehezebb, legalábbis alapesetben, mert azok, akik mindig fittek, nem lesz óriási kihívásban részük. Legalábbis egyes területeken biztosan nem, emiatt is fontos odafigyelni magunkra. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Horváth Éva így tesz, és még mindig nagyon vonzó a magyar modell, aki félig Balin éli az életét a családjával. Két kisgyermekes édesanyaként is szenzációs vonalakkal rendelkezik, amire igazán büszke.

Éva számára mindez fontos, hiszen az „épp testben, épp lélek” útját követi. Nem görcsöl rá a dolgokra, nem fogyókúrázik, csupán sokat jógázik, és mindenki láthatja, hogy ez menyire kifizetődő.

Most épp nyújtás közben nézhetjük meg őt egy igazi profival. Sokat tanult az évek alatt, és még fog is, ez egy soha véget nem érő folyamat, ami mindig többet és többet ad az ember lelkének, bárhol is járjon.

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.