Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,944 $

Ha nem vigyáznak, ők örökre rossz anyagi helyzetben maradhatnak

Szerencsére van néhány jó tanács, ami segíthet elkerülni mindezt, s jótékony változást elérni anyagi téren.

...svg content...Fotó: Unsplash
Egészség/Életmód

Koós Alexandra

Szerkesztő

Olykor többen is elmerenghetünk azon, vajon milyen lenne az életünk, ha sokkal több pénzünk lenne. Ennek megvalósításához kipróbálhatunk egy-egy mellékállást, ami plusz jövedelmet ígér, kis szerencsével és kitartással pedig akár főállássá nőheti ki magát. Mások vállalkozásba kezdenek, céget alapítanak, megint mások abban bíznak, sikerül majd kifogniuk egy jól fizető állást a szakmájukban. A Kiskegyed viszont arra hívja fel a figyelmet, van három csillagjegy, amely ha nem vigyáz, örökre szegény maradhat, vagy megragadhat azon a szinten, amelyből régóta szeretne szintet lépni.

Szerencsére van néhány jó tanács, ami segíthet elkerülni mindezt, s jótékony változást elérni anyagi téren. Azaz semmiképp se pánikoljunk, legyünk tudatosak és megfontoltak. Az egyik csillagjegy, amelyet óvatosságra intenek, a Halak, amely gyakran gondol rá, milyen lehet gazdagnak lenni, ám ezek a fantáziák ritkán válnak valósággá. Bár rendelkezik a sikerhez szükséges képességekkel, gyakran túl sokáig fontolgatja, hogy váltson-e munkahelyet, s mire észbe kap, újabb lehetőség illant el. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Tehát az ő esetében az a legfontosabb, hogy felülkerekedjen a saját félelmein, aggodalmain, emellett nyitott és bizakodó legyen, amikor a gazdagodás lehetősége felmerül. De az Ikrekről is elmondható, hogy általában nehezen hoz döntéseket. Egyik oldalról könnyed és spontán, míg a másik oldalról tétovázó és döntésképtelen. Amikor pedig jön egy nagy lehetőség, tanácstalan lesz. Elbizonytalanodik abban, mit kellene tennie. Pénzügyi szempontból nem túl megfontolt, szeret költekezni és vásárolni, így a jövedelme növekedésével a kiadásai is nőnek.

Ha azonban odafigyelne arra, hogy rendszeresen vezesse a kiadásait, s utána járna mi az, amire hosszú távon is megéri beruházni (mert abból plusz jövedelme lehetne), nem csak lelki gazdagságra tehetne szert. Végül a Szűz az utolsó, amely felkerült a listára. E jegy szülötte nem érzi magát elveszettnek, könnyen megtalálja a helyét a világban, de a gazdagság vagy hírnév elérése számára csak egy megvalósíthatatlan álomnak tűnik. Nehezen hoz döntéseket, mivel mindig igyekszik odafigyelni arra, hogy megőrizze a lelki egyensúlyát, ez viszont sokszor hátráltatja is:

A sok gondolkodás miatt remek lehetőségekről marad le. Persze az fontos, hogy ne hozzunk hirtelen döntéseket, de az aggodalmaskodás senkit sem visz előre. Ha a Szűz időt és energiát szán arra, hogy rájöjjön, mi az, amivel szívesen foglalkozna, s amivel pénzt is kereshetne, már elindult a jólét felé vezető úton. De a kitartás és az önmagába vetett bizalom is ugyanilyen fontos, nem szabad feladni az első hibánál vagy kudarcnál. Végül pedig a vágyott siker is megérkezhet.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.