Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
362,41 Ft
Euró
392,13 Ft
Font
457,86 Ft
Bitcoin
61,211 $

Három csillagjegy csak a másik pénzére hajt, nem árt résen lenni

Jobb, ha vigyázunk velük, különben mi járhatunk pórul.

Fotó: Unsplash
Egészség/Életmód

Koós Alexandra

Szerkesztő

Egyes csillagjegyekkel szinte folyton csak a probléma van. Sokszor felélik a dolgaikat, majd másokra támaszkodva próbálnak kimászni abból a bajból, amelybe ők keverték saját magukat. Három csillagjeggyel pedig jobb igazán óvatosnak lenni, mert az ártatlannak tűnő szándékaik mögött más is lapulhat – írja a Kiskegyed.

Rák

A világ minden kincséért sem ismerné be, hogy lehúz másokat, és tényleg fogalma sincs róla, hogy ezt csinálja. A Rák érzelmileg érzékeny jegy, és amikor segítséget kér, úgy gondolja, nincs abban semmi rossz. Egy ideig valóban így van, hiszen borzasztóan kedves, mindenki szereti, aztán hónapok, netán évek múlva jön rá az áldozata a turpisságra. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

Nagyobb szívességeket is szemrebbenés nélkül kér: nagyobb összeget, ingyen lakhatást… és komolyan úgy gondolja, hogy a másik fél hálás lehet, amiért megengedi, hogy segítsen neki. Ha nem figyelmeztetik erre, évekig belekényelmesedhet egy ilyen helyzetbe. Ami neki sem jó, hiszen távol áll tőle, hogy bárkit is bántani akarjon. Ilyenkor jobb, ha szembesítik az igazsággal.

Vízöntő

Alapvetően szereti megoldani a saját gondjait, a magánytól viszont retteg, ezért igyekszik olyan emberekkel körülvenni magát, akik napi szinten mellette vannak. Nem magától értetődő, hogy élősködni kezd a partnerén vagy a barátain, ez akkor következik be, ha az a barát túl sokat ad, akár a maga kárára is. A Vízöntő ilyenkor szeretetnek értelmezi a gondoskodást, és nem szól, hogy elég, sőt, egyre többet kér.

Képes függővé válni azoktól, akiktől ingyen kap dolgokat, például utazást, meghívásokat, anyagi támogatást. Egy idő után az adakozó kedvű barát azt elégeli meg, hogy e csillagjegy szülötte soha nem mondja, hogy köszönöm, sőt, természetesnek gondolja, hogy kap dolgokat, mondván, megérdemli azokat.

Oroszlán

A mindig figyelemre éhes Oroszlán eléri, hogy más magától ajánljon fel neki segítséget, pénzt, tárgyakat, mikor mire van szüksége. Ennek a csillagjegynek közönségre van szüksége, és mindenáron eléri, hogy ő legyen a figyelem középpontjánban – ha máshogy nem megy, hát drámázni kezd, a lényeg, hogy elérje a célját.

Teljesen hétköznapi élethelyezetekbe szinte bele tudna halni, és addig panaszkodik a környezetének, míg segítséget nem kap. Nem maga a segítség a lényeg, hiszen az Oroszlán a jég hátán is megél egyébként, hanem a figyelem, amit addig kap. Nyíltan soha nem kér, de nincs is rá szüksége: a szerettei maguktól ajánlják fel, hogy segítenek.

FELKAPOTT