Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,897 $

Pusmogás, kuncogás? Erről beszélnek a hátunk mögött a csillagjegyünk alapján

Valakiről azért pletykálnak, mert nem bírja a kritikát, vagy mert kétszínűnek, rátartinak, hiszékenynek, esetleg tapintatlannak tartják.

Fotó: Unsplash
Egészség/Életmód

Koós Alexandra

Szerkesztő

Minden bizonnyal jó néhányan megtapasztalták, vagy többekben is felmerült már, hogy esetleg a barátai, ismerősei pusmognak a háta mögött, s kibeszélik az életét, cselekedeteit. Ez nem túl szép dolog, egyúttal kíváncsiságra ad okot, vajon mások szemében miért vagyunk ennyire beszédtémák. A csillagjegyek ezúttal is megsúgják a választ, de azt is elárulják, kinek mi a legnagyobb erőssége – írja a Kiskegyed.

Kos

A Kos erős személyiség, akit hajt a siker iránti vágy. Nagyon motivált, amellyel mindenki szemében szimpatikussá válik, sőt, egyesek csodálják is, ugyanakkor hajlamos túlzottan uralkodóvá válni, ami miatt szálka lehet mások szemében. A legnagyobb erőssége, hogy kézben tartja a dolgokat, maga irányítja az életét. Ha pedig azt látja, hogy valami nem működik, nem erőlteti, inkább a továbblépés mellett dönt. Soron kívül Megdőlt az országos és fővárosi hajnali melegrekord pénteken

Bika

A Bika makacs természete miatt gyakori beszédtéma. Rosszul tűri a kritikát, mindegy, milyen formában érkezik. Bár erős egyénisége miatt sokan kedvelik, amiatt már kevésbé, hogy képtelen más nézőpontját is meghallgatni, figyelembe venni. A legnagyobb erőssége pedig az, hogy minden helyzetben logikusan gondolkodik, a döntéshozatalt alapos megfontolás előzi meg.

Ikrek

Az Ikrek csillagjegy szülötte kiszámíthatatlan természet. Ha ő kerül szóba, az emberek általában azt mondják, sosem tudják, hányadán állnak vele szemben, nagyon bizonytalanok ezen a téren. Annyira alkalmazkodni tud ahhoz, akivel éppen együtt van, hogy sokan emiatt azt hiszik, csak megjátssza magát. A legnagyobb erőssége, hogy békebíró szerepben remekül helyt áll, mert mindkét fél szempontját megérti.

Rák

A Rákról gondoskodó természete miatt beszélnek leginkább, de nem csak jó értelemben. Empátiája páratlan, ezt mindenki elismeri, ugyanakkor túlzott ragaszkodása zavarhatja a szeretteit, ismerőseit, így hát az a legjobb, ha nem függ érzelmileg másoktól. A legnagyobb erőssége, hogy képes reményt adni annak, akin látja, hogy nehéz időszakon megy keresztül.

Oroszlán

Az Oroszlán túlságosan hiú és büszke, már-már rátarti, ami sokaknak nem tetszik, így leginkább emiatt pletykálnak róla az emberek. Ám büszkeségét, jó vezetői képességeit látva ugyanennyi csodálója is akad. A legnagyobb erőssége, hogy sosem adja, fel, a legnehezebb helyzetekben is talál megoldást a bajra.

Szűz

A Szűz csillagjegy számára semmi sem elég jó, csak az, ami tökéletes, mindemellett borzasztóan aggodalmaskodó természet, így hát nincs könnyű dolga azoknak, akik közel állnak hozzá. Azt csodálják benne, hogy a legapróbb részleteknek is nagy figyelmet szentel, az viszont eléggé zavaró, hogy ésszerűtlen elvárásai vannak mindenkivel szemben. A legnagyobb erőssége, hogy a kritikus helyzetekben is megőrzi a hidegvérét, nem tudják kihozni a sodrából.

Mérleg

Amikor a Mérleg kerül szóba, az emberek mindig kiemelik, hogy mennyire barátságos, és azt is pozitívumként emlegetik, hogy sosem kétszínű. Ugyanakkor azt sem felejtik el megjegyezni, hogy mennyire bizonytalan, hiszékeny és befolyásolható, így van még mit fejlődnie ezen a téren. A legnagyobb erőssége, hogy igazi társasági ember, és rendkívül jó szervező.

Skorpió

Ha bizalomról van szó, a Skorpió nem igazán jeleskedik ezen a téren, mivel képtelen megbízni az őt körülvevő emberekben. Ezáltal leginkább erről pusmognak az emberek, amikor ő kerül szóba. Sokan általában kényelmetlenül érzik magukat a közelében, és a legrosszabb, hogy ezen meg sem próbál változtatni. Míg a legnagyobb erőssége, hogy mindig, minden helyzetből képes felállni és új életet kezdeni, sosem néz hátra.

Nyilas

A Nyilas kapcsán elmondható, hogy ami a szívén, az a száján. Egyenessége és őszintesége miatt sokan becsülik, tisztelettel beszélnek róla, ugyanakkor előfordul, hogy a véleményét túl nyersen adja a másik tudtára, ezzel sokakat megbántva. Emiatt egyesek tapintatlannak tartják, vagyis ezen csillagjegy szülöttének van még hova fejlődnie. A legnagyobb erőssége pedig az, hogy mer kockáztatni, és hajlandó feláldozni magát másokért.

Bak

A Bak rendszerető természete áldás és átok egyszerre: az, hogy folyton folyvást megtervezi a dolgokat, és mindig minden helyzetre felkészül, unalmassá teszi őt mások szemében. Hiányolják belőle a rugalmasságot, a spontaneitást, míg a szervezőképességét elismerik. A legnagyobb erőssége, hogy több dologgal is tud foglalkozni egyszerre, nem kavarodik össze, fókuszált és nyugodt marad.

Vízöntő

A Vízöntőnek mindig van egy kreatív, zseniális gondolata, illetve sokan úgy tekintenek rá, mint olyasvalakire, aki folyamatosan 110 százalékon pörög. Ez egyrészt jó dolog, mert nagyon hatékony tud lenni, de hajlamos megfeledkezni róla, hogy nem mindenki bírja tartani vele a tempót. Emiatt, illetve a csípős megjegyzéseiért emlegetik leggyakrabban. A legnagyobb erőssége, hogy optimista személyiség, nagyszerűen kezeli a feszült, drámai helyzeteket.

Halak

Ha a Halak csillagjegy szülötte kerül szóba, mindig érzelmes és sérülékeny természete a fő téma. Az emberek többsége úgy véli, gyenge személyiség, akinek állandóan a gondját kell viselni. Illetve azt feltételezik, hogy a legcsekélyebb rossz megjegyzés hatására is képes összeomlani, ami csak tovább erősíti az előítéleteiket. Míg a legnagyobb erőssége, hogy előre megérzi, ha valami kellemetlen történik, ösztöneivel könnyen kihúzza magát a bajból.

Sokk Debrecenben, elhozta a 3 pontot a Mezőkövesd Dzsudzsákéktól

A kiesés elől menekülő Mezőkövesd váratlanul elhozta a 3 pontot a Debrecen otthonából az OTP Bank Liga aktuális fordulójában.

Újabb gyorshajtókat fogtak Óbudán

Sorra fogják a gyorshajtókat Budapest III. kerületében, ahol nagy sláger túl gyorsan hajtani, aminek megvan a maga veszélye.

Fizetőssé tennének egy budapesti iskolát, akár 100-150 ezres tandíjat is bevezethetnek

Átvenné az államtól a budapesti Tamási Áron Általános Iskola és Gimnáziumot az alapítványi Gábor Dénes Egyetem, 2025-től pedig tandíj bevezetését is tervezik.