Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,98 Ft
Euró
389,25 Ft
Font
455,18 Ft
Bitcoin
51,027 $

Három csillagjegy igazán tündököl anyai szerepben, mintha erre teremtették volna őket

A horoszkóp nem csak a csillagjegyek meghatározó tulajdonságait tárja fel, ugyanis azt is elárulja, ki hogyan viselkedik édesanyaként.

Fotó: Unsplash
Egészség/Életmód

Koós Alexandra

Szerkesztő

Édesanyának lenni csodálatos dolog, megannyi örömmel jár, amely még a nehezebb napokat és a nagyobb kihívásokat is elfeledteti. De a hétköznapi dolgok is értékesebbek, ha gyermekünkkel élhetjük azt át, legyen szó az esti mese elolvasásáról, egy új süti recept kipróbálásáról vagy egy nagy kirándulásról a közeli erdőben. Emellett van néhány csillagjegy, amelyek különösen szeretnek anyai szerepükben tündökölni, lássuk hát, melyek ezek – írja a Kiskegyed.

A Rák csillagjegy szülötte imádja a gyermekét, mintha csak anyaságra teremtették volna. Egyszerűen tökéletes erre a „szerepre”: semmi sem fontosabb neki a kicsi jóléténél. Rendkívül lelkiismeretesen gondozza gyermekét, odafigyel rá, nagyon empatikus. Mindig rendelkezésre áll, minden nap azért kel fel, hogy a gyermekének éljen. Élethivatásának tekinti az anyaságot, ezért igyekszik minél igényesebben tanítani a kicsit, ugyanakkor hajlamos őt túlfélteni, s nehezen engedi, hogy önállósodjon. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Ha pedig gyermeke felnő, továbbra is szeretne fontos szerepet játszani az életében. Míg a Bika anyuka nem ismer lehetetlent, lelkiismeretes a gyermekgondozásban, tökéletesen biztosítja azokat a feltételeket, amelyek a kicsi fejlődését szolgálják. Gyermeke jobb eséllyel nem is indulhatna az életben. Emellett szilárd, megbízható alapot kínál a gyermeknek: mindig lehet rá számítani, minden körülmények között gondoskodik csemetéjéről.

De az is igaz, hogy nagyon erőteljesen magához köti őt, s nehezen viseli, ha eltávolodik tőle. Nehéz megértenie, hogy a túlféltés nincs jó hatással a gyerekre, mint ahogy azt is, hogy csemetéjének szüksége van az önállóságra. A Vízöntőről talán elsőre kevesen gondolnák, hogy jó anya. Mivel különleges ember és nyitott a különböző kultúrákra, édesanyaként fontos számára, hogy gyermekéből is széles látókörű, érdeklődő felnőtt váljon.

Szemléletmódja arra ösztönzi a gyereket, hogy ő maga is rengeteg kapcsolatot kössön. Emellett egyenrangúként kezeli a gyermeket, kikéri a véleményét, és a döntési helyzetekben meghallgatja őt. Nagyon nagy pozitívuma, hogy sok szabadságot ad gyermekének, és hagyja őt kibontakozni. Neki viszont arra kell figyelnie leginkább, hogy a határokat is be tudja tartatni a gyerekkel, anyai szigor nélkül ugyanis könnyen a visszájára üthet a dolog.

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.