Clouds
21 Budapest
Dollár
359,52 Ft
Euró
390,21 Ft
Font
444,03 Ft
Bitcoin
22,787 $

Íme a Honor új mobiltelefonja, a Magic 3

Illusztráció
Smart
not image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Miközben csupán két napra vagyunk attól, hogy a kínai gyártó felfedje az új készülékének dizájnját, a közösségi médiában már különféle kémfotókon csodálhattuk meg az okostelefont.

A Honor Magic 3-ról már egy ideje tudni lehetett, hogy ötkamerás rendszerrel lesz felszerelve, az viszont csak találgatások szintjén maradt, hogy pontosan miként állhat össze a teljes csomag.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

A Sparrow News a kínai Weibo közösségi portálon bukkant rá egy lesifotóra, amelyen a Magic 3 hátlapja látható, melynek borítására rá van festve a 100-szoros zoom leírása, illetve jól kivehető rajta a periszkópkamera és a digitális zoom jelzés is.

A Honor Magic 3 korábban már megjelent egy ütésállóságot bemutató videóban is, amelyen azt bizonyították be, hogy a készülék képes víz alatt is órákon, akár napokon keresztül túlélni, valamint a hőt szintúgy tökéletesen elnyeli.

A hivatalos bemutató ezen a héten lesz esedékes, így már csak néhány napot kell rá várnunk, hogy végérvényesen lehulljon a lepel az ígéretes, középkategóriába sorolandó okoseszközről.

Fotó: Sparrow News