Újabb ízelítő fotón a Honor Magic3 mobiltelefon

Illusztráció
not image

Kulcsár Péter

2021. július 24. - 09:22

Csupán két hétre vagyunk attól, hogy lehulljon a lepel a kínai gyártó okostelefonjáról, a Honor azonban ismét villantott a készülék kinézetéről.

A világon elsőként a Magic3 modellszéria darabjai kaphatják meg a Qualcomm Snapdragon 888 Plus lapkakészleteit, amellyel óriási teljesítménybeli ugrást érhetnek el – írta a GSM Arena magazin.

A kínai Weibo közösségi oldalon terjednek azok a képek, amelyen az egyik televíziócsatorna rövid reklámjából kivágott részleten a Magic3 dizájnja sejlik fel, amely alapján tabletta alakú punch hole-ra számíthatunk.

A 20 másodperces klipen kínai sportolók láthatóak, amint éppen a tokiói olimpiára készülve járkálnak, zsebükben az új Honor mobiltelefonnal.

A Magic3 csupán szemből vehető ki, a képernyőképpen tökéletesen azonosítható a bekapcsológomb és az oldalsó hangerő-szabályozó egységek, mint ahogyan szépen körvonalazódik a 2,5 dimenziós ívelt OLED panel is.

A kamera két lencséje között nagyobb rés fedezhető fel, ami arra utalhat, hogy egy ToF 3D szenzor kerülhetett be közéjük egy magasabb felbontású szelfikamerával, melyeket az egykori anyavállalat, a Huawei P40 Pro és Mate 40 Pro modellsorozatától kölcsönözhettek.

A hivatalos bemutató augusztus 1-jén esedékes, addig csupán a bizonytalan szivárogtatásra hagyatkozhatunk, ám nem kell sokat várnunk, és végre lehullhat a lepel, így kiderülhet, mivel rukkoltak elő a Honornál.