Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,23 Ft
Euró
391,35 Ft
Font
465,70 Ft
Bitcoin
64,563 $

Hollandia már mondja a magáét, szerintük az angolok jogtalan büntetőt rúgtak

Várható volt, hogy a hollandok a büntetővel fognak takarózni a kiesésüket követően, hiszen fájdalmas módon estek ki, de nem az ellenük megítélt tizenegyes miatt.

...svg content...Fotó: EPA/GEORGI LICOVSKI
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hollandia már nincs versenyben a címért, a döntő kapujában estek ki Anglia ellen egy nagyon kései góllal. Ugyan hamar megszerezték a vezetést, az angolok nem adták fel, majd jött a VAR-os elemzés egy 16-oson belül történt incidens miatt.

Kane-t rúgták le, aki góllal büntette meg a szabálytalanságot, bár Koeman, Hollandia szövetségi kapitánya szerint ez nem volt jogos. „Ez nem büntető! Csupán az volt a szándéka, hogy blokkoljon egy lövést. Harry Kane lőtt, majd összeért a két láb. A VAR ilyen típusú döntései miatt megy tönkre a futball. Ezt a büntetőt Angliában nem adták volna meg.” Soron kívül Joe Biden hazugságokkal vádolja Donald Trumpot, és nem lép vissza

„Hátvédként mégis mit kellett volna tennie?” – tette fel a kérdést Denzel Dumfries kapcsán. Koeman nem volt elégedett a bíró munkájával, szerinte több helyzetben sem ítélt helyesen, ugyanakkor nem akarja erre fogni a kiesésüket.

„Sok van ebben a csapatban a jövőre nézve. Általánosságban nagyon büszke vagyok. Szeretem, hogy minden meccsen adtak valamit. Jól kezdtünk, de Anglia elvitte a középpályát, és változtatnunk kellett.” – idézte az ESPN.

„Azt gondolom, mi voltunk a jobb csapat, de szereztek egy gyilkos gólt a 91. percben, és erre már nem volt mód válaszolni.” Mondott pár szót a döntőről is, aminek Spanyolország a fő esélyese, talán nem is egy góllal. „Anglia jó futballt mutatott be ma. Spanyolország támadóbb futballt játszik, és egy kicsit jobban is védekezik, de Anglia ott van a döntőben, így megnyerhetik az Eb-t. Az olyan játékosok, mint Foden és Bellingham, világklasszisok, akik gondokat okozhatnak.”

Gyurcsány Ferenc: Magyar Péter azt mondja, vagy ő, vagy senki

Gyurcsány Ferenc hosszú idő után ismét szóba hozta Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét, aki csak saját magukat látják ideális választásnak a kormány élére.

Már több mint 1 millió dollárt gyűjtöttek a Trump-merénylet áldozatának családjáért

A hős édesapa családja részére eddig összesen 1 millió dollár gyűlt össze, nem egész 24 óra alatt, ami óriási eredmény.

Kiderült, mesterlövészek voltak Donald Trump merénylője alatt

Egyre szürreálisabb, ami szombaton történt, már azt is tudni, hogy a 20 éves merénylő alatt a merénylet ideje alatt mesterlövészek tartózkodtak, akik a tömeget figyelték.