Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
360,41 Ft
Euró
392,62 Ft
Font
467,42 Ft
Bitcoin
57,428 $

Videón Anglia drámai győztes gólja Hollandia ellen a elődöntőből

Anglia a kései gólok mestere, ez most ismét továbbjutást ért számukra, és ott vannak az Európa-bajnokság döntőjében.

...svg content...Fotó: EPA/ANNA SZILAGYI
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Más kérdés, mennyi esélyük van, mert a spanyolok messze nagyobb erőt képviselnek, így nem kizárt, nem egy góllal nyerik majd meg a döntőt. Angliának egy kivételes napot kellene kifognia ahhoz, hogy valós esélye legyen a győzelemre, addig a spanyoloknak legalább annyira rosszat.

Egyszerűen túl nagy a különbség a két csapat között, pedig nevekben az angolok talán erősebbek is, viszont többek között Kane messze formán kívül játszik, és Foden is csak az első félidőben mutatott jó teljesítményt Hollandia ellen. Szóval sok a kérdőjel, ugyanakkor egy döntőben bármi megeshet, és ezt mindkét fél jól tudja. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

Anglia az előző Eb-n is ott volt a döntőben, akkor Olaszország állította meg őket. Hollandia ellen jutottak tovább egy nagyon kései góllal, amit Kane cseréje hozott össze, de aligha fog kezdeni a döntőben. A mérkőzés összefoglaló videóját erre a linkre kattintva nézhetitek meg, hamarosan pedig jön a döntő.

Karácsony Gergely kiakadt: „Miért mondanék le? Ez milyen kérdés, ne haragudjon”

Karácsony Gergely nem volt túl elégedett az egyik kérdéssel a Telexnek adott interjú alatt, miközben arról beszélt, polgárháború alakulhat ki egy országgyűlési választásból, ha olyasvalami történik, mint nemrég a budapesti választáson.

Reagált az itthon is akkumulátor-gyárakat üzemeltető SK ON a pénzügyi nehézségekkel kapcsolatos hírekre

Az utóbbi napokban felröppent hírek szerint a vállalat vezetősége vészhelyzetet jelentett be a folyamatos veszteségek miatt, ám az SK ON szerint csak elkerülni szeretnék azt.