Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,77 Ft
Euró
391,03 Ft
Font
465,29 Ft
Bitcoin
63,800 $

Hatalmas bulit rendeztek a hollandok az Eb negyeddöntője után az öltözőben (videó)

Láthatóan nagyon jól érezték magukat a hollandok azt követően, hogy legyőzték Törökországot, de most egy még nehezebb feladat várhat rájuk.

...svg content...Fotó: Holland szurkolók a németországi labdarúgó Európa-bajnokság negyeddöntőjének Hollandia-Törökország mérkőzése előtt a berlini Olimpiai Stadionban 2024. július 6-án. MTI/EPA/Filip Singer
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Két kör maradt hátra a 2024-es Európa-bajnokságból, miután jönnek az elődöntők, majd a döntők. Az elődöntőben Hollandia és Anglia, illetve Spanyolország és Franciaország feszül majd egymásnak.

Igazán érdekes és izgalmas párosítások, amik hozhatnak meglepetéseket, bár egyik esetben sem várhatunk gólzáport. Ezen az Eb-n különösen kevés gól születik, viszont cserébe sok a hosszabbítás, és már büntetőpárbajokat is láthattunk. Soron kívül Fokozott rendőri jelenlét várható Budapest bulinegyedében

Hollandia Törökországot győzte le a negyeddöntőben, amit méltó módon ünnepeltek meg. Nagy volt a buli az öltözőben, szólt a zene, és valószínűleg némi alkohol is fogyott, van most idejük pihenni, nem rögtön fognak játszani az elődöntőben.

Bóka János: Ezentúl minden bizottsági döntés politikai alapon születik?

Feszültség tapasztalható a magyar EU-elnökség és az Európai Bizottság között az együttműködés kérdésében.