Először csodálhattuk meg hivatalos fotón a OnePlus Nord 2 dizájnját

Illusztráció/GSM Arena
not image

Kulcsár Péter

2021.július.21 - 01:22

Habár múlt hónapban már kiszivárogtak néhány fotó erejéig a következő generációs Nord készülékek dizájnelemei, most láthattuk először hivatalos felvételen a mobiltelefont.

A GSM Arena által kiszúrt poszteren a Nord 2 5G készülék hátsó része látható, ami szinte megegyezik a OnePlus 9 hátlapjával – ugyanúgy megkapta a vállalat logóját, a három kamerás rendszer pedig a bal felső részre került.

A főkamera minden bizonnyal a Sony IMX7666 szenzorával ellátott 50 megapixel felbontású egység lehet, míg az alatta lévő lencsék egyikével mélységélességet állíthatunk majd.

A poszterről nem derült ki, miként festhet az előlap, korábbi renderfotókból azonban már rég megtudhattuk, mire számíthatunk. A OnePlus lényegében megerősítette, hogy 6,43 colos, 90 Hz képernyőfrissítési sebességre képes AMOLED kijelzőről van szó a specifikációk terén, ami HDR10+ hitelesítést kapott.

Felbontás tekintetében egyelőre csak találgathatunk, ám a prognózis szerint FullHD+-hoz hasonló panellel szerelhetik fel a Nord 2 5G okostelefonokat.

Fotó: OnePlus

Ami a teljesítményt illeti, a mobil szívében a Dimensity 1200 lapkakészlet doboghat a vállalat saját fejlesztésű, Android 11 operációs rendszerre épülő OxygenOS 11.3 kezelői felülete jóvoltából.

A OnePlus Nord 2 5G hivatalos bemutatója július 22-én lesz esedékes, a cég nagyszabású online show-ján rajta kívül további újdonságokról hullhat le a lepel.