Dollár
428,01 Ft
Euró
420,69 Ft
Font
478,08 Ft
Bitcoin
19,527 $

Hitlerjugendhez és pedofilokhoz hasonlította a gyermekek COVID-oltását egy politikai kommentátor

Fotó: EPA/Peter DaSilva
not image

Nagy Noel

2021. november 7. - 19:57

Kifejezetten sokan vannak olyanok, akik nem rajonganak a koronavírus-vakcináért, viszont kevesen fogalmaznak meg olyan radikális véleményt, mint Candace Owens.

Az Egyesült Államokban most egy új oltási kampány indult, amelynek keretében az 5 és 11 év közötti gyermekeket kívánják beoltani. Sok szülő ennek örült, mások azonban sokkal kevésbé tartják jó ötletnek a gyermekek vakcinálását.

Soron kívül Marija Zaharova: „mindenki egyetért abban, hogy az USA túl messzire ment”

Ilyen a konzervatív politikai kommentátor, Candace Owens is, aki főként a populista jobboldali körökben népszerű. A Fox News vendégeként viszont olyan összehasonlításokat tett, ami még a saját szekértáborának is soknak bizonyulhat.

Bill de Blasio, New York polgármestere kijelentette, hogy 100 dolláros ajándékpénzzel bíztatná a gyerekeket arra, hogy beoltsák magukat. Owens szerint azonban ez nem egy jó javaslat és szerinte olyan, mint ha pedofilokhoz küldenék a gyerekeket.

Owens azonban itt még nem állt meg, véleménye szerint az oltási program olyan, mint a nácik és a sztálinista Szovjetunió által szervezett ifjúsági programok, ugyanis „hasonló agymosás folyt ott a kormány által”

Owens szerint egyébként jelenleg „disztópikus rémálom”, amilyen helyzet kialakult az Egyesült Államokban és arra sürgette a szülőket, hogy vegyék vissza az irányítást a gyermekük felett, mert a kormány „a szülők feladatát akarja végezni”.

Nem ez az első alkalom azonban, hogy Owens kritikus a vakcinákkal kapcsolatban, októberben például büszkén jelentette be, hogy még mindig nem oltotta be magát és ellenáll a „legnagyobb pszihés háborús kampánynak, amit a történelem során rendeztek”.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.