Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Mióta itt jártál:

Hihetetlenül látványos jógapózban videózták Horváth Évát

Fotó: Instagram/Horváth Éva
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ebben a jógapózban még biztosan nem láthattuk Horváth Évát, aki a mesterével közösen gyakorol, és várja a jelentkezőket Balin.

Horváth Éva Ázsia nagy szerelmese lett, és valószínűleg sok esztendővel ezelőtt nem gondolta volna, hogy egy nap Balit is az otthonának tekintheti. Márpedig Bali lett a család második otthona, amit imádnak.

Soron kívül Szív- és légzőszervi vizsgálatokat végeztek Ferenc pápánál

Teljesen más a környezet, az időjárás, a kultúra, gyakorlatilag minden eltér attól, mint amihez az ember hozzászokhat Európában. Éva szép csendben az elmúlt hónapokban egy egészen elképesztő formát hozott össze.

Egyre kevésbé tudnak belekötni, és láthatjuk, hogy a vonalai szexibbek, mint valaha. Sok dicséretet érdemel, és egyúttal megmutatja, milyen ereje van a jógának, mely Éva életének szerves részévé vált.

Egyre többen érdeklődnek a jóga és Bali iránt, ahol a tanulni vágyók egy több mint különleges helyszínen kapcsolódhatnak ki. Éva rengeteget tanult a jógáról, és továbbra is azon van, hogy még magasabb szintekre kerüljön.

Az alább látható póz egyáltalán nem könnyű, de Éva már olyan szinten van, hogy erre is képes. „A Mester akivel hamarosan a táborba várunk benneteket.” – írja a posztjában Éva, aki imádja a jógát, és a folyamatos tanulást és fejlődést.