Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Horváth Éva applikációtól mentes bikinis fotója nagyot megy

Fotó: Instagram/Horváth Éva
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ez akár egy új trend is lehetne, hogy mindenfajta látványos retusálatlan fotók lepik el az internetet, szemben az agyondolgozott képekkel.

Ami egykor lehetetlen volt, ma már csak pár kattintás, köszönhetően a technikának, az okostelefonok új generációjának, illetve a közösségi médiának. Egészen elképesztő, mikre képes a technika a másodperc tört része alatt.

Soron kívül Nem kell aggódni, a következő napokban sem lesz hiány tojásból

Régen ez lehetetlen volt, manapság pedig maga a valóság. Ennek egyik árnyoldala, hogy egyesek túlzásba viszik a szerkesztést, és szinte felismerhetetlenek a valóságban, amivel nemcsak magukat, de másokat is becsaphatnak.

Mindig meg kell találni a helyes egyensúlyt, és vannak, akik a természetességre törekednek. Horváth Éva is inkább ennek a vonalnak a híve, aki káprázatos formában van, és nemcsak bikiniben.

A bikiniformája azonban valóban a legerősebb, sok dicséretet kap, és még fog is a jövőben, mert minden hónapban továbbfejlődik. Ez remek motiváció a követőinek, vagy azoknak, akik az oldalára tévednek.

Most épp egy olyan bikinis fotóval köszönt be, ami applikációtól mentes, és valószínűleg ezzel is komoly sikert arat. Reméljük, trend lesz belőle, és más hírességek is beszállnak ebbe a különleges játékba.