Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Hihetetlen, hogy mennyire szexi lett Tolvai Reni

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Renin lassan minden szuper-szexin áll, köszönhetően annak, hogy sok plusz kilótól vált meg az utóbbi időben és az izmai is szépen alakulnak.

Egy nő számára nagyon fontos az egyensúly, ami a lelki és a testi egyensúlyból tevődik össze, melyek elválaszthatatlanok. Ha odabent nem vagyunk jól, az a testünkön is meglátszódhat, és ha a testünk nem olyan, mit szeretnénk, annak komoly negatív hatásai lehetnek a lélekre.

Soron kívül Nashville-i lövöldözés: három 9 éves diákot ölt meg a kegyetlen támadó

Mindez pofonegyszerű, legalábbis a működést illetően, de az egyensúlyt nagyon nehéz megtalálni, hiszen napi szinten rengeteg új inger ér bennünket, miközben az életünk egyre stresszsebbé válik, különösen a koronavírus idején.

Nagyon sokan váltak stresszessé a kialakult helyzet miatt, és ilyenkor az egyensúlyt még nehezebb megtalálnunk. Ezek az idők még inkább feladják számunkra a leckét, de ha kitartóak vagyunk, akkor sokkal erősebbé válhatunk.

Tóth Gabi új frizurája nagyon vagány lett

Tolvai Reni egy ilyen folyamaton mehet keresztül, hiszen a koronavírus gyakorlatilag darabokra törte a munkáját azzal, hogy fesztiválok és koncertek sincsenek. Az énekesnő azonban ennek ellenére kellő energiát és erőt érzett magában ahhoz, hogy átalakuljon.

Ennek erősen látjuk a jeleit, hatalmas léptekkel halad előre a fejlődés útján. Nemrég például egy szexi fürdőruhában is láthattuk a testét. Most pedig egy elegánsabb szettben mutatta meg magát, és azt kell mondjuk, kifejezetten jól áll neki a lila szín. Az elegáns ruhát a hangsúlyos öv teszi teljessé, bár a lila zakó szintén sokat ad hozzá.