Dollár
428,70 Ft
Euró
410,38 Ft
Font
457,53 Ft
Bitcoin
19,033 $

X-Faktor: kis aranyosnak nevezte Gáspár Lacit Herceg Erika (videó)

Fotó: Instagram/X-Faktor
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 3. - 13:38

Gáspár Lacinak nem várt problémai akadtak a székkel, de nem kellett aggódnia, mert többek között az új mentortársa is a segítségére sietett.

Gáspár Laci nagyon régóta tagja a média világának, miután már a 2000-es évek elején befutott a Megasztárral. Azóta volt pár sportautója, családot alapított, sikert sikerre halmozott, többek között a televíziósában.

Soron kívül Reuters: 1,1 milliárdos segélycsomagot készül kiutalni az Egyesült Államok Ukrajnának 

Az elmúlt napokban egy róla megjelent videó miatt volt hangos a bulvársajtó, kemény szavak hangzottak el. Voltak, akiknél betelt a pohár, de az tisztán látszott, hogy Laci finoman szólva sem volt boldog.

Az X-Faktor mentora hónapokkal korábban még az X-Faktor válogatóján hallgathatta a tehetségeket, de nem ment minden úgy, ahogyan azt szerette volna. Akadt egy kis technikai problémája, amiből egy vicces jelenet kerekedett.

85 éves korában, a választások előtt lett TikTok-felhasználó Silvio Berlusconi (videó)

Túl alacsonyan ült Lacii, amire Erika megjegyezte, hogy milyen aranyos így. Az énekes nem akart úgy maradni, és először az énekesnő igyekezett neki segíteni neki, ám nem jöttek rá a trükkre, így a stáb segítségére volt szükség.

Lapozó: 1 2