Hatalmas dráma az Exatlonban: véget ért a verseny az egyik fő esélyes számára

not image

A T-800-as

2021.január.19 - 21:01

Nagyon sokan várták már ezt a napot, hogy újabb információk derüljenek ki Dani aktuális állapotáról, aki súlyos lábsérülést szenvedett.

Nagyon sokan várták már ezt a napot, hogy újabb információk derüljenek ki Dani aktuális állapotáról, aki súlyos lábsérülést szenvedett.

Az elmúlt hét sem volt eseménytelen az Exatlon Hungaryben, miután a bajnokok nemcsak hogy felálltak a padlóról, hosszú idő után újra nyerni tudtak. A lehető legfontosabb napot húzták be, így ismét a kihívók közül esett ki valaki.

A leggyengébb statisztikával bírt Ricsi volt az egyik párbajozó, míg a másik Gergő, akit a súlyosan megsérült Dani jelölt ki. Ez a forgatókönyv erősen várható volt azok után, hogy Bálintot nem lett volna fair Ricsivel szembe állítani, főleg azok után, hogy többször is a hátán vitte a csapatot.

Végül Ricsi esélyt sem adott Gergőnek, akinek távoznia kellett Dominikáról, de nem volt túlságosan szomorú emiatt, és csak jókat mondott a csapattársairól. A nézőket azonban sokkal inkább az aggasztotta, hogy mi lesz Danival.

A kihívók legjobbja ezúttal egy súlyos lábsérülést szenvedett, ami miatt napok óta harcképtelen. A lábfeje ugyan nem tört el, gipszet kapott, és ez nem sok jót vetített előre. Ennek ellenére az előző héten még nem tudhattuk meg, hogy mi lesz a sorsa a folytatásban.

Palik László volt az, aki megerősítette, hogy Dani számára a verseny véget ért, mert az orvosok úgy ítélték meg, hogy 6-8 hétre lenne még szüksége a sérülése miatt, majd újabb pár hétre, hogy teljesen formába kerüljön. Most haza kell utaznia Dominikáról, így egy szép álom idő előtt ért véget, mert valóban ő volt az egyik legnagyobb esélyes.