Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,76 Ft
Euró
393,83 Ft
Font
460,29 Ft
Bitcoin
62,554 $

Így juthatunk hozzá használt, de felújított és olcsóbb iPhone modellekhez itthon

A Yettel is belépett a professzionálisan felújított telefonok piacára.

Fotó: Unsplash / Illusztráció
Mobil

Koós Alexandra

Szerkesztő

A cég közleményéből derült ki, hogy kísérleti jelleggel a Yettel is elindította hazánkban a használt prémium okostelefonok értékesítését. A mobilszolgáltató kezdetben kizárólag a legmagasabb minősítési kritériumoknak megfelelő (A+), előzetesen szigorúan átvizsgált iPhone-okat tesz elérhetővé kínálatában az új telefonoknál kedvezőbb áron. Mint írják, az említett okostelefonok szinte újszerű állapotban kerülnek a kínálatba.

Ezt biztosítja az is, hogy előzetesen egy 56 pontra – egyebek mellett az akkumulátorra, a kijelzőre, a funkcionalitásra, valamint az adattörlésre vállalt teljes garanciára – kiterjedő átfogó bevizsgáláson esnek át. A kártyafüggetlen készülékeket pedig legalább 85%-os akkumulátor-életciklussal, töltőadapterrel, valamint töltőkábellel értékesíti a cég. Soron kívül Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma

A kínálatban elérhető készülékek életciklusa átlagosan 5 év, és a telefonok a megfelelő tarifacsomaggal párosítva akár bruttó 100 ezer forinttal is kedvezőbb áron érhetők el az aktuális piaci árhoz képest. A használt mobilok online és kiszállítással érhetőek el a kínálatban, a szolgáltató két év kellékszavatosságot és cseregaranciát is vállal rájuk – írja a 24.hu a Yettel közleménye alapján.

Hozzáteszik: egy közelmúltban végzett kutatás szerint a magyarok 41%-a nyitott professzionálisan felújított okostelefonok vásárlására. A felmérés eredményei alapján a magyarországi piac még gyerekcipőben jár, de a növekedés jeleit mutatja, amit az is alátámaszt, hogy egyre több hazai cég koncentrál erre a területre (pl. az eMAG Ventures átlal támogatott Rejoy, az Euronics és a Telekom).

Akit érdekel ez a lehetőség, talán az is felkeltheti a figyelmét, hogy már használt, de felújított laptopok is elérhetők hazánkban. Az egyik ilyen cég, ami ezzel foglalkozik, a Furbify, ahol a Dell Latitude, a Lenovo ThinkPad és a HP Elitebook gépeit viszik a legjobban, de a Fujitsu és a Toshiba termékek is népszerűek.

Csak a jövő évtől jön az ingyenes készpénzfelvétel a postákon

Megjelent a Magyar Közlönyben az a törvény, amelyik a postákon is lehetővé teszi az ingyenes készpénzfelvételt havi 150 ezer forintig, ám mint kiderült, erre csak 2025-től nyílik lehetőség.