Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,667 $

Már felújított, használt telefonokat is árul a Telekom

Október 2-től felújított készülékek is elérhetők a webshopon.

...svg content...Fotó: Unsplash
Mobil

Koós Alexandra

Szerkesztő

A hvg.hu beszámolójából kiderül, miszerint a Telekom belépett a használt mobilok piacára, amely által tegnap óta az új telefonok mellett már „A+ prémium” minősítésű felújított készülékek is vásárolhatók a szolgáltatótól.

Kifejtették, a cégnél elérhető használt készülékek a felújítást végző beszállítónál típustól függően, 56 műszaki teszten esnek át, majd ezt követően cserélik a hibás alkatrészeket, biztosítják az adatok törlését, a szoftverfrissítést és a fertőtlenítést. Soron kívül Folytatódik az F1-es Monacói Nagydíj, kövesd élőben

Hangsúlyozták, a kínálatba csak A+ prémium minősítést kapott telefonok kerülhetnek be. De a vállalat tájékoztatásából az is kiderül, hogy szinte új állapotú, csak minimális esztétikai hibával bíró, legalább 85%-os akkumulátorkapacitással rendelkező készülékekről van szó.

Emellett töltőt, töltőkábelt is biztosítanak hozzájuk. Végül arról is szót ejtettek, a Telekomtól vásárolt felújított készülékekhez a vásárlást követő 1 évben a kellékszavatossági feltételek mentén nyújt segítséget a vállalat.

Korábban arról is írtunk, sokan talán nem is gondolnák, mennyi pénzt meg lehet spórolni azzal, ha új laptop helyett használtat vásárolunk. Azt, hogy ez utóbbi mellett milyen érvek szólnak, ebben a cikkben fejtettük ki bővebben.

Több mint 300 embert temetett maga alá a föld Pápua Új-Guineában

Újabb természeti katasztrófa történt, ezúttal Pápua Új-Guineában, aminek következtében több mint 300 embert temetett maga alá a föld.