Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,86 Ft
Euró
381,61 Ft
Font
445,49 Ft
Bitcoin
43,545 $

További Hírek

Az új és használt luxusautók is népszerűek a magyar vásárlók körében, ezek az okok állnak mögötte.

Ahogy az várható volt, az EU elfogadta az olajárplafonra vonatkozó javaslatot, s ahogyan az ennek okán szintén várható volt, Oroszország most közölte, kizárólag azon országoknak hajlandó olajat eladni, melyek piaci alapon működnek együtt vele.

Az első számból több mint 68 ezer darab kelt el, ám a múlt hónapban már csak 34 ezer példányt sikerült értékesíteni.

A pénzügyminiszter közlése szerint ráadásul olyan hihetetlen érdeklődés volt az új típusú állampapírok iránt, hogy még az értékesítő felület is leállt egy időre, átmenetileg.

A CNB akciói során nagy mennyiségű kannabiszt, ecstasy-t, kristálymetet és LSD-bélyegeket találtak, ha pedig bűnösnek találják a feltételezett elkövetőket, halálbüntetést kaphatnak.

A cég valószínűleg túlbecsülte a készülékei iránti globális keresletet, ugyanis az „egészségesnél” jóval több okostelefon maradt a forgalmazók nyakán.

A 21. héten kilónként 480 és 500 forintos átlagáron kínálták a népszerű gyümölcsöt, miközben az ára mintegy fele ennyibe került a tavalyi év azonos időszakában.

Az elmúlt 2 évben a koronavírus, az ellátásban és szállításban tapasztalható gondok, a mikrocsipek gyártásának csökkenése és az ukrajnai háború hatása is sújtotta az iparágat.

Az Instagram vezette azon „invazív” alkalmazások listáját, amelyek összegyűjtik és megosztják a felhasználók adatait.