Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
445,53 Ft
Bitcoin
23,007 $

Újjáélesztenék a Harry Potter franchise-t, jöhet egy nem hagyományos reboot

Fotó: Unsplash
Kult
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A főszereplő Roxfortban töltött évei véget értek, így a stúdió más történetek elmesélésére helyezné a hangsúlyt.

1998 és 2011 között óriási jelenség volt a Harry Potter, ám a franchise a mai napig vonzza az embereket, bár az utóbbi időben talán már nem annyira, mint azt a stúdió szeretné, s erre vonatkozóan néhány pletyka is napvilágot látott.

Soron kívül Évente 200 milliárdba kerül az elhízás a magyar egészségügy számára

Egyes értesülések szerint a Warner Bros. Discovery arra készül, hogy 3-5 éven belül újjáélessze a Harry Potter franchise-t, mégpedig egy nem hagyományos reboot keretében, ami sokak szerint egy kétségbeesett lépés lehet azután, hogy a Legendás állatok széria nem teljesített túl jól.

A WDW Pro a Twitteren számolt be a rebootról szóló pletykákról, s a cél elvileg az lenne, hogy a Harry Potter univerzum új lendületet kapjon, illetve a fiatalabb generációkat is megnyerje magának – derül ki a Game Rant beszámolójából.

Ám mivel a főszereplő Roxfortban töltött évei véget értek, így a stúdió más történetek elmesélésére helyezné a hangsúlyt, tehát arra lehet következtetni, hogy a Harry Potter és az elátkozott gyermek könyv, illetve színdarab jellegű folytatásról lenne szó.

Bár ebből nem lehet kihozni annyi mindent, hogy egy többfilmes franchise kerekedjen belőle, de ahhoz elég, hogy ezen a vonalon elinduljanak, hiszen a sztori eléggé a jövőben játszódik ahhoz, hogy Harry és barátai újra szerepet kaphassanak.