Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,93 Ft
Euró
393,56 Ft
Font
467,79 Ft
Bitcoin
64,201 $

Három új Macet mutathat be az Apple márciusban

A cupertinói techóriás három Macet jelentett be az orosz Eurázsiai Gazdasági Bizottságnál (EEC), mégpedig A2681, A2615 és A2686 modellszámmal.

...svg content...Unsplash
PC
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A 9to5mac portál értesülései szerint az elsőt hordozható laptopként, míg a másik kettőt egyszerűen számítógépként írták le, ami azt jelenti, hogy az újratervezett MacBook Airrel, esetleg az új M1 Pro és M1 Max lapkakészletekkel ellátott Mac minivel, valamint a régóta várt Mac Próval állhatunk szemben.

Az Apple múlt hónapban nyújtotta be az EEC-hez a hamarosan bemutatásra kerülő iPhone SE+ 5G és iPad Air készülékeket, a várakozások szerint mindkét okoseszközről március 8-án hullhat le a lepel. Soron kívül Ugrott a gyermekbántalmazó karateedző egyik legértékesebb díja

Az új dizájnnal felruházott MacBook Air ugyanezen az eseményen debütálhat: a pletykák szerint M2 processzorral, átszabott 13 hüvelykes kijelzővel, valamint plusz csatlakozókkal érkezhet.

Nemcsak a kompakt laptopokat, hanem az M1 Próval és M1 Maxszal felszerelt Mac minit is láthatjuk márciusban, ezenkívül az ősszel megrendezésre kerülő WWDC konferencián az ultraerős Mac Pro szintén felbukkanhat.

Szlovákia válaszlépésekkel fenyegette meg Ukrajnát az olajszállítás blokkolása miatt

A szlovák vezetés élesen bírálta Ukrajnát az orosz Lukoil olajszállításainak blokkolása miatt, válaszlépéseket helyezve kilátásba.