Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,93 Ft
Euró
393,56 Ft
Font
467,79 Ft
Bitcoin
64,201 $

Kijavította az Apple a MacBookok egyik legidegesítőbb hibáját

Kiadta a cupertinói techóriás a legújabb iOS, iPadOS és macOS operációs rendszereket, amelyek számos javítást tartalmaznak.

...svg content...Unsplash
PC
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Az iPhone-okon és iPad-eken futó oprendszer kapcsán nem sok változás történt, azonban az Intel-alapú Mac számítógépek esetében fontos biztonsági frissítést hozott a macOS 12.2.1-es verziója.

Tudniillik a szóban forgó laptopok Bluetooth-perifériákhoz csatlakoztatva alvás közben indokolatlan módon lemerítették az akkumulátort, ezért nem véletlen, hogy a júzerek kétségbeesetten várták a frissítést. Soron kívül Ugrott a gyermekbántalmazó karateedző egyik legértékesebb díja

A hiba időközben komoly sajtóvisszhangot is kapott, ám jó hír, hogy a cupertinóiak szinte napokon belül cselekedtek, és szoftveresen megoldották a bugot, ami megannyi felhasználó életét keserítette meg.

Mint utólag kiderült, a furcsa viselkedés azért következett be, mert a Bluetooth-kiegészítők többször felébresztették azokat a Maceket, amelyekkel szinkronizálták őket, mostantól viszont már rendeltetésszerűen fognak működni az érintett eszközök.

Párizsi olimpia: 75 ezer katona és rendőr, 44 ezer sorompó és útlezárások tömkelege

Párizs utcáin rekordszámú rendőr és katona járőrözik, miközben a város a 2024-es nyári olimpiai játékok megnyitójára készül.

Botránnyal indult a párizsi olimpia

Marokkó 2-1-re legyőzte Argentínát a férfi labdarúgótorna nyitómérkőzésén, ám mindezt csak egy nagy csavar végén.