Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,61 Ft
Euró
380,65 Ft
Font
443,68 Ft
Bitcoin
44,505 $

Videón Alonso és Hamilton majdnem csattanása a Kanadai Nagydíjról a bokszban

Fernando Alonso-nak korrigálnia kellett, hogy elkerülje az ütközést Lewis Hamiltonnal, aki végül mögötte ért célba.

Fotó: EPA/ANDRE PICHETTE
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Érdekesen alakulnak az események, mert nagy harc várható a dobogós helyekért a Forma-1-ben, nemcsak a futamokon, hanem a bajnokságban is. Az első hely viszont nem kiadó, Max Verstappen már most utcahosszal vezeti a szezont, mindenki tudja, képtelenség lesz beérni.

A holland ezzel hamarosan háromszoros világbajnoknak mondhatja magát, amivel nem kis pofont oszt ki azon kritikusainak, akik azt mondták, soha nem lesz győztes. Ehhez képest lassan ott tartunk, hogy lemásolja Sebastian Vettel teljesítményét, aki szintén a Red Bullal lett négyszeres világbajnok. Soron kívül Félméteres hó esett Dobogókőn (fotók)

Semmi jel nem mutat arra, hogy ez ne sikerülhetne Verstappennek, aki valószínűleg nem áll meg ennyinél. Ez a jövő zenéje, viszont azt jó látni, hogy Fernando Alonso újra tagja az F1-es élmezőnynek.

Nemcsak tagja, hanem állandó szereplője a dobogós ceremóniáknak. Így volt ez legutóbb is, amikor Kanadában versenyzett a mezőny, bár a rajtnál elment mellette Lewis Hamilton, ami nem tetszett neki.

Később majdnem a bokszban ütköztek össze, de a spanyol világbajnok ügyesen korrigált. A jelenet láttán sokan fogták a fejüket, végül Hamilton megúszta büntetés nélkül, és együtt örülhettek a dobogónak.