Hamarosan érkezhet a Halo Infinite vadonatúj trailere

Microsoft
not image

Kulcsár Péter

2021. május 12. - 02:33

A játék egyik fejlesztője elkotyogta, hogy a Microsoft már javában azon dolgozik, hogy a 2021-es E3-ra elkészüljön a régóta várt videós ízelítő.

Eredetileg az Xbox Series X és Series S induló húzócímének állították be a Halo Infinite-et, azonban 2020 augusztusában a 343 Industries bejelentette, hogy kénytelenek elcsúsztatni a megjelenést, mivel nem készültek még el teljesen a játékkal.

Azóta lassan már egy év is eltelt, a rajongók pedig tűkön ülve várják a népszerű FPS-sorozat folytatását, ami nem meglepő, hiszen már ki vannak éhezve egy olyan bombasztikus alkotásra, amivel valóban megéri vásárolni egy next-gen Xbox konzolt.

A legújabb szivárogtatások nem mástól, mint a 343 Industries egyik kreatív vezetőjétől, Joseph Statentől érkeztek, aki a Halo-sorozaton kívül többek között a Destiny franchise-on is dolgozott, és 2020 szeptemberében csatlakozott hivatalosan a Microsoft berkeibe tartozó fejlesztői csapathoz.

A Game Rant magazin szúrta ki Staten május 8-i tweetjét, amelyen egy Adobe Premiere szoftverrel készült képernyőkép látható, és bár megjegyzést nem fűzött hozzá a fotóhoz, minden bizonnyal a Halo Infinite elkövetkező traileréről lehetett szó.

A Twitter-bejegyzés alatt felbukkanó kommentekben többen is azt írták, számukra egyértelmű, hogy valamilyen Xbox-játék ízelítője készülhet, ezekre az üzenetekre azonban Staten már nem reagált.

A 343 Industries legutóbbi, április 29-én közzétett blogposztjában arról írtak a fejlesztők, hogy pompás terveik vannak idén nyárra – kijelentésükkel valószínűleg az E3 konferenciára utalhattak, amelyet a koronavírus-járvány miatt úgy tűnik, idén is virtuálisan rendezhetnek majd meg.

Bármi is legyen az igazság, izgatottan várjuk, mit alkottak meg az Xboxnál és a Microsoftnál, csupán remélni tudjuk, hogy volt létjogosultsága a Halo Infinite elnapolásának.