Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,72 Ft
Euró
396,23 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
65,224 $

Halálos verőcei hajóbaleset: így emelték ki a roncsot a Dunából (videó)

Hivatalos felvételek láttak napvilágot a verőcei hajóbaleset után, miközben kiemelték a roncsot a Dunából.

...svg content...Fotó: Rendőrségi helyszínelés egy balesetet szenvedett motorcsónak roncsánál az újpesti hadikikötőben 2024. május 19-én. A kisgéphajó egy szállodahajóval ütközött össze a Dunán Verőce közelében május 18-án éjjel. A motorcsónakban nyolcan utaztak, egyet közülük súlyos sérülésekkel kórházba vittek, két holttestet találtak. MTI/Lakatos Péter
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

Egy szállodahajónak ütközött neki a motorcsónak, rajta nyolc emberrel. Két áldozatot már megtaláltak, öt személyt viszont még mindig keresnek, és egészen alacsony annak a valószínűsége, hogy ennyi idő után bárki is élve kerülhet elő. Egyelőre egyetlen egy túlélője van a halálos hajóbalesetnek, aki fontos tanú lehet a nyomozás során.

A szállodahajó kapitányát már őrizetbe vették, miközben még mindig keresik az eltűntetek. Tragédia a tragédiában, hogy nagyon fiatal felnőttek is vannak az eltűntek között, akik szintén ott voltak a motorcsónakon, mely darabokra tört, olyan erővel és sebességgel vágódott neki a szállodahajónak.

A háttérben már rekonstruálhatják, mi történt pontosan, ki hibázhatott, ami több ember életébe került. Az elmúlt időszak egyik legszomorúbb tragédiája ez a fiatalokkal, akiket napok óta keresnek a szakemberek. Az alább látható videóban azokat a pillanatokat nézhetjük meg, amikor is kiemelik a roncsot a Dunából.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.