Halálos forgatás: képeken az összeomlott hollywoodi világsztár a haláleset után

Fotó: Unsplash
not image

Hujber Dávid

2021. október 22. - 10:36

Alec Baldwin valószínűleg nem hibázott, amikor a kellékfegyverét elsütve lelőtte az egyik operatőrét, míg a rendezőt megsebesítette.

Az évtizedek alatt több hasonló eset is történt, amikor meghalt valaki egy forgatáson. Az esetek többségében kaszkadőrök veszítik életük, de más stábtagok is hunytak már el a forgatások ideje alatt. A legutóbbi tragédia Alec Baldwinnal történt meg, aki egyúttal a producere is a filmnek.

Mint arról korábban beszámoltunk, a világhírű színész mit sem sejtve sütötte el a westernes kellékfegyverét, ami azonban halálos sebeket ejtett az egyik operatőrön, akinek már nem lehetett megmenteni az életét.

A rendőzt is kórházba szállították, ő életben maradt, de a forgatások jelenleg is állnak, egyelőre nem tudni, hogy azok mikor folytatódhatnak. Nyomozók lepték el a helyszínt, hogy mindent minden megvizsgáljanak, és kihallgassák a szemtanúkat, valamint mindenki mást is, akinek köze lehetett az esethez.

Egyelőre senkit sem vádoltak meg, de nem zárható ki, hogy hanyagság történt, ami akár komoly kártérítési pert vonhat maga után, de az elismert operatőrnő életét már soha nem kaphatja vissza a családja.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.