Clouds
21 Budapest
Dollár
344,61 Ft
Euró
369,21 Ft
Font
428,54 Ft
Bitcoin
25,754 $

Hal a tortán: Schobert Laráék palotára számítottak, de mást kaptak (videó)

Fotó: Instagram/Hal a tortán
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Laráék arra számítottak, hogy Paprika Dorina palotában fogja őket fogadni, de ez végül elmaradt.

Véget ért a Hal a tortán legújabb versenyhete, aminek Schobert Lara volt az egyik főszereplője. A fiatal lány remekül teljesített, akinek az ifjabbik Schobert Norbi volt a segítségére, és a humor sem maradhatott el.

Soron kívül Eltűnt egy 17 éves bakonyoszlopi lány, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Remekül szórakoztak, és a hét folyamán azt is megtudhattuk, Lara számára mi a jó abban, hogy szingli. Sok bókot kap, rengetegen bókolnak neki, de az ismerkedés mindig nehézkes egy ismert ember számára.

Nem volt vitáktól mentes a hét, elsősorban Visváder Tomi és Paprika Dorina miatt, aki még egy kokit is kiosztott a győztesnek. Akkor még nem tudta, végül Tamás lesz a befutó, aminek nem tudott felhőtlenül örülni.

Mindenki arra volt kíváncsi, Dorina hol fogadja őket, mert arra számítottak, hogy egy palota vendégei lesznek. A lány egész héten egy kis garzonról beszélt, és a többiek mindezt nem akarták elhinni.

Végül palota és kis garzon sem lett belőle, de a lakás így is impozáns és méretes volt. Milánék a megérkezésüket követően azonnal tudták, hogy ebből nehezen lesz palota, majd jött a fogadóbizottság.