Clouds
21 Budapest
Dollár
344,86 Ft
Euró
371,08 Ft
Font
431,95 Ft
Bitcoin
26,811 $

Hal a tortán: Schobert Norbi takarítani kezdett Schobert Lara körül (videó)

Fotó: Instagram/Hal a tortán
TV
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Remek volt a hangulat Schobert Lara főzésének ideje alatt a Hal a tortánban, amiben az idősebbik öccse, Schobert Norbi segédkezett.

Valójában sokan félreismerik Schobert Larát, aki messze nyitottabb annál, mint aminek gondolják. Már hozzászokhatott ahhoz, hogy milyen jelzőkkel illetik, de azok, akik találkoznak vele, teljesen más véleménnyel vannak róla.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Sok az előítéletes ember, és ez olyasvalami, ami nem fog változni, csak rosszabb lesz. Nem lehet mit tenni, ilyen világot élünk, és azok, akik ismertek, még inkább el kel fogadniuk mindezt, alkalmazkodniuk hozzá.

A Schobert-gyerekek nagyon jóban vannak egymással, Lara és Norbi például duettet énekelt a Hal a tortánban. Azt is megtudhattuk, szó sincs arról, hogy bármilyen étel fogyasztását is tiltanák Rubint Rékáék odahaza.

Lara sok mindent eszik, tésztákat is, de szerencsés, hogy ilyen genetikával áldotta meg a sors. Sokat örökölt az édesanyjától, aki úgy döntött, megtanul pihenni, és ez egy olyan döntés volt a részéről, amiért hálás a férfje.

Miközben Lara a konyhában igyekezett előkészíteni a dolgokat. Norbika viccesre vette a figurát, és zenére kezdett el takarítani. A hangulattal sem volt gond, a két fiatal remek csapatot alkotott, akár az Ázsia Expresszben is megnéznénk őket.