Clouds
21 Budapest
Dollár
359,84 Ft
Euró
391,08 Ft
Font
446,05 Ft
Bitcoin
23,736 $

Hajdú Péterék karácsonya

Fotó: Instagram/Hajdú Péter
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Hajdú Péter és Láng Eszter nagyon boldogon ünnepelnek, hiszen már hárman vannak, ami mindig rendkívül különleges.

Eljött hát a nagy nap, december 24., amikor is összegyűl a család, és ilyenkor az emberek mind igyekeznek elengedni a sérelmeiket. Ez nem mindig sikerül, ugyanakkor jobb szeretettel gondolni előre, mint máshogyan.

Soron kívül Rövidke napsütés után csapadék vár ránk hétfőn

A hírességek sem ünnepelnek másképp, és ez az időszak számukra is rendkívül aktív. Sorra láthatjuk a különböző posztokat, fotókat, videókat, ahogyan ünnepelnek, ami mindig érdekes a követők számára.

Nem panaszkodhatunk, mert sok hírességünk van idehaza, listát is nehéz lenne készíteni, annyian vannak. Sokuk aktív a közösségi médiában, a különböző felületeken, és igyekeznek valami pluszt adni.

Hajdú Péterék már hárman ünnepelhetnek odahaza, hiszen hónapokkal ezelőtt megszületett a gyermekük. Láng Eszter édesanyaként nagyon sok új tapasztalatra tett szert, és természetesen így más a karácsony.

Egészen más, amikor az ember családossá válik, és többen állhatnak oda a karácsonyfa elé. Időközben újabb ünnepi fotók jelentek meg róluk, amiket alább láthattok, mialatt boldog karácsonyt kívántak.

Még több bulvár: Rácz Jenő: „Apámmal szerintem dns-tesztre nem kell mennünk”