Clouds
21 Budapest
Dollár
365,25 Ft
Euró
391,78 Ft
Font
439,82 Ft
Bitcoin
23,253 $

Rácz Jenő: „Apámmal szerintem dns-tesztre nem kell mennünk”

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rácz Jenő szelfije is megmutatja, hogy mennyire hasonlít az édesapjára, aki rendkívül fiatalos, sok esztendőt letagadhatna a korából.

Rácz Jenő édesapja nagyon büszke lehet a fiára, aki igen fiatalon ért fel a csúcsra, amit többségében magának köszönhet. Egyedül indult meg a nagy útjára, kitartott a nehéz időkben, hitt abban, amit képvisel.

Soron kívül A halottak száma 7000, a sérülteké 35000 fölé nőtt a hétfői földrengésben

Az életünk során mindig vannak emberek, akik csak legyintenek az álmainkra, és pontosan emiatt sokan le is térnek az útról. Ha van egy vízióink, egy nagy álmunk, amiben hiszünk, akkor csak ki kell tartanunk, és az úton maradnunk.

Jenő ezt tette, mialatt folyamatosan fejlődött, és mindent megtett azért, hogy az egyik legjobb legyen. Az, ami mögötte van, önmagáért beszél, A Konyhafőnök VIP kihagyhatatlan tagja, aminek már a döntőjén is túl vagyunk.

A nagy finálé előtt Jenő viccesen megjegyezte, annyira hasonlítanak egymásra az édesapjával, hogy dns-tesztre biztosan nem kell menniük. Ez valóban így van, és a büszke apuka nem egy évet tagadhatna le a korából.

„Ma este édesapás finálé lesz, nézzétek, mert minden idők legizgalmasabb fináléja lesz. Apámmal szerintem dns-tesztre nem kell mennünk, egy alomból vagyunk, úgy néz ki.” – írta a posztjában humorosan Jenő a döntő előtt.

Még több bulvár: Vajtó Lajos szerint Schobert Norbi felnőtté vált a Farm VIP 3-ban, két évet nyert