Clouds
21 Budapest
Dollár
359,41 Ft
Euró
390,62 Ft
Font
445,58 Ft
Bitcoin
23,120 $

Vajtó Lajos szerint Schobert Norbi felnőtté vált a Farm VIP 3-ban, két évet nyert

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vajtó Lajos nagyon fontos tanácsokat adott Schobert Norbinak a következő farmgyűlés előtt, ami sok mindenről dönthet.

Schobert Norbi is bejutott a TOP-5-be a Farm VIP 3-ban, méghozzá teljesen megérdemelten. Mindvégig jól teljesített, sokat dolgozott és segített, nem voltak vitái, tisztelettudóan viselkedett, és a nézők legnagyobb kedvence.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Ő már mindenképpen nyert ezzel a versennyel, és nemcsak amiatt, mert eljutott annak végéig, hiszen már csak pár nap van hátra. Rengeteg tapasztalatot gyűjtött a hetek alatt, ami odakint nem lett volna lehetséges ezen a szinten.

Egy nagy fordulat végén legutóbb Vajtó Lajos is visszatérhetett a farmra, aki nagy mentora volta játék során a 17 éves fiúnak. Norbi természetesen nagyon örült a tapasztalt és sokat megélt játékos visszatérésének.

Privát módon is beszélgettek, Lajos fontos tanácsokkal látta el Norbit, hangsúlyozván, hogy már több nagy nevet is legyőzött. Szerinte a fiatal fiú felnőtté vált, és ebben a folyamatban két évet nyert, ami komoly előny lesz odakint. „Olyanokat tapasztaltál itt, meg olyanokat hallottál.”

„Sportember vagy, csigavér, nyugalom. Jó? És figyelj ide, veszíteni is tudni kell! Az meg a másik fele, tehát nem dőlt össze a világ. Te már nyertél.” – hangsúlyozta Lajos Norbinak, aki közben mindenre figyelt.

Még több bulvár: Schumacher Vanda szexi megjelenése a fenyőfa előtt