Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,79 Ft
Euró
393,44 Ft
Font
467,75 Ft
Bitcoin
64,119 $

Haaland egy rendkívül ritka Ferrarival bukkant fel Monacóban

A Manchester City sztárja gyakorlatilag bármilyen autót megvásárolhat magának, annyi pénze van.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Haaland áloméletet élhet, és a fiatalkora ellenére bármit megvásárolhat magának. Egészen elképesztő összegeket keres a Manchester Citynél, ami érthető, mert tonnaszámra termeli a gólokat és nagyon népszerű.

Már az alapfizetése is magas, és heti szinten vásárolhatna Ferrarikat, akkor sem fogyna el a pénze. Nem beszélve a bónuszokról, és a szponzori megállapodásairól, a befektetésekről, a banki kamatokról. Soron kívül 1500 tonna olajjal borult fel egy tankerhajó a Fülöp-szigeteken

Haaland fiatalon ért fel a csúcsra, már Bajnokok Ligája győztesnek is mondhatja magát, de a Premier League-et és az FA Kupát is azonnal megnyerte az új csapatával. Nem panaszkodhat, és elnézve a teljesítményét, lesz még miért ünnepelnie.

A City is megkezdte a felkészülést az új szezonra, ami előtt Haaland lazított egy kicsit. Imádja a divatot, a drága autókat, és mindezt meg is engedheti magának, nemrég például egy rendkívül ritka Ferrarival bukkant fel.

Nagyon lazára vette a figurát, lezser megjelenést választott, majd bepattant a Ferrari volánja mögé, és elhajtott. Ez a videó tökéletesen megmutatja, milyen életet él Haaland, aki hamarosan aranylabdás lehet.

Szlovákia válaszlépésekkel fenyegette meg Ukrajnát az olajszállítás blokkolása miatt

A szlovák vezetés élesen bírálta Ukrajnát az orosz Lukoil olajszállításainak blokkolása miatt, válaszlépéseket helyezve kilátásba.

Helyszíni fotók a szentesi vonattragédiáról

Szentes és Csongrád között történt a súlyos vonatbaleset, ami végül két ember életébe került, a körülményeket vizsgálják.

Botránnyal indult a párizsi olimpia

Marokkó 2-1-re legyőzte Argentínát a férfi labdarúgótorna nyitómérkőzésén, ám mindezt csak egy nagy csavar végén.