Dollár
381,97 Ft
Euró
392,03 Ft
Font
463,77 Ft
Bitcoin
24,508 $

„Ha Messi visszavonul, kidobom a tévémet”

not image

A T-800-as

2020. október 30. - 05:49

A korábbi világhírű olasz futballista egy a futball „Harry Potterének” nevezte Lionel Messit, és az argentin visszavonulása után már meccseket sem fog nézni.

A korábbi világhírű olasz futballista a futball „Harry Potterének” nevezte Lionel Messit, és az argentin visszavonulása után már meccseket sem fog nézni.

Soron kívül A Szigeten lezuhant artista lábáért küzdenek az orvosok

Messi szerda este is büntetőből volt eredményes, ezúttal a Juventus ellen idegenben. Ronaldo a koronavírus fertőzése miatt nem léphetett pályára, és ez sokba is került az olaszoknak. Morata mindent megtett, hogy a Kijev után újra eredményes legyen, de mindhárom gólját elvették.

A Real Madrid korábbi támadója mind a három alkalommal lesen állt. A VAR ezúttal a Barcelonát segítette, és Ronald Koeman nem is akart panaszkodni. A vezetést Dembelé szerezte meg, míg Messi a legvégén volt eredményes, nem sokkal a lefújás előtt. Magyar „csodagyereknek” hívják Szoboszlait a Bajnokok Ligájában

Vieri, aki a Juventus színeiben 1997-ben volt bajnok, és közel 50 alkalommal lépett pályára az olasz válogatott színeiben, egészen közelről figyelhette Messi játékát Torinóban. A CBS Sports-nak elmondta, a Barcelona lenyűgözően játszott, miközben hat, vagy hét gólt is lőhettek volna. „Fantasztikusan játszottak.” – idézte a theworldgame.sbs.com.au.

„Messi egy varázsló, ő a futball Harry Pottere, és amikor abbahagyja a játékot, kidobom a tévémet. Nem fogok többet a tévében dolgozni, hanem majd helyette Netflixezem, mert amikor ez bekövetkezik, már nincs több néznivaló.”

A Liverpool csillaga az év mentését mutatta be az Ajax ellen

A korábbi olasz sztárnak nagyon tetszett a Barcelona játéka, és szerinte a spanyolok más dimenzióban játszottak. „Nem tudom, hogyan veszíthettek a Real Madrid ellen, de ha megnézzük őket most, akkor senkivel szemben sem veszíthetnek, ez lehetetlen lenne, ahogy játszottak.”

„Minden mérkőzés más, de az, ahogy én és mindenki más is látta a Barcelonát, hihetetlen volt.” – fogalmazott Vieri, aki sajnálja, hogy a szurkolók mindezt nem láthatták élőben a pályán, mert a Barcelona kivételes munkát végzett, mely egyelőre csak a 12. helyen áll a La Ligában.