Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Győzikénél nagyon felment a pumpa, arra kérte a vásárlót, hogy takarodjon

Fotó: YouTube/LifeTV
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gáspár Győző nem volt túl nyugodt Mózes miatt, akit finoman szólva is elküldött melegebb éghajlatra a vásárlás miatt.

Gáspár Győző nem volt túl nyugodt Mózes miatt, akit finoman szólva is elküldött melegebb éghajlatra a vásárlás miatt.

Soron kívül Kemény fagyok után ismét 20 fok következik

A történet ott kezdődött, amikor Beáék ruhavásárt hirdettek az udvarukban, ami nem kezdődött valami jól, hiszen Virág összefestékezte a térkövet. Győzike igencsak bepöccent a helyzet miatt, de ez még mind semmi.

Bea Zolinak is telefonált, hogy hozzon jó vevőket a ruhákra, ami nem volt a legjobb ötlet. Mózes volt az egyik vevő, aki kiverte a biztosítékot a családfőnél, méghozzá olyannyira, hogy durván kezdett el vele beszélni.

Mózes arra hivatkozott, hogy már mindent kifizetett, majd a LifeTV stábjának is rohannia kellett, hogy követni tudják Győzikét, aki a fiatal srác után eredet. A zakóját márpedig nem volt hajlandó odaadni, és ebből kisebb baj lett.

Mózes fogta magát, majd elindult kifelé a ruhákkal, amik végül az úton kötöttek ki. Győzike ekkor már nagyon ideges volt, rendesen felforrt az agyvize. „Oké, nevetségesnek tűnik, mert szórakoztató, meg minden, de ezek az én ruháim.”

Dér Heni terhesfotója a hónap egyik legszebb felvétele

„Ezek az én saját ruháim, amiket védek, és hordok, felveszek, ha kell, üzletbe, bárhová, mert ez vagyok én. Egy vadidegen ember, egy Mózes nevezetű… Betlehemből jött Mózes nevezetű úriember leszakítja a fogast és a földre…”

„Ez nálam nem trendi, nem divat és nem fér bele az értékrendembe.” – mondta a LifeTV kamerái előtt Győzike a „Van életünk” című műsorban azt követően, hogy Mózes nem volt hajlandó levenni az egyedi zakót.