Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,19 Ft
Euró
395,67 Ft
Font
468,54 Ft
Bitcoin
62,150 $

Győzikénél nagyon felment a pumpa, arra kérte a vásárlót, hogy takarodjon

Gáspár Győző nem volt túl nyugodt Mózes miatt, akit finoman szólva is elküldött melegebb éghajlatra a vásárlás miatt.

...svg content...Fotó: YouTube/LifeTV
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gáspár Győző nem volt túl nyugodt Mózes miatt, akit finoman szólva is elküldött melegebb éghajlatra a vásárlás miatt.

A történet ott kezdődött, amikor Beáék ruhavásárt hirdettek az udvarukban, ami nem kezdődött valami jól, hiszen Virág összefestékezte a térkövet. Győzike igencsak bepöccent a helyzet miatt, de ez még mind semmi. Soron kívül Pride pikniket tartott David Pressman, több magyar politikus is részt vett az eseményen

Bea Zolinak is telefonált, hogy hozzon jó vevőket a ruhákra, ami nem volt a legjobb ötlet. Mózes volt az egyik vevő, aki kiverte a biztosítékot a családfőnél, méghozzá olyannyira, hogy durván kezdett el vele beszélni.

Mózes arra hivatkozott, hogy már mindent kifizetett, majd a LifeTV stábjának is rohannia kellett, hogy követni tudják Győzikét, aki a fiatal srác után eredet. A zakóját márpedig nem volt hajlandó odaadni, és ebből kisebb baj lett.

Mózes fogta magát, majd elindult kifelé a ruhákkal, amik végül az úton kötöttek ki. Győzike ekkor már nagyon ideges volt, rendesen felforrt az agyvize. „Oké, nevetségesnek tűnik, mert szórakoztató, meg minden, de ezek az én ruháim.”

Dér Heni terhesfotója a hónap egyik legszebb felvétele

„Ezek az én saját ruháim, amiket védek, és hordok, felveszek, ha kell, üzletbe, bárhová, mert ez vagyok én. Egy vadidegen ember, egy Mózes nevezetű… Betlehemből jött Mózes nevezetű úriember leszakítja a fogast és a földre…”

„Ez nálam nem trendi, nem divat és nem fér bele az értékrendembe.” – mondta a LifeTV kamerái előtt Győzike a „Van életünk” című műsorban azt követően, hogy Mózes nem volt hajlandó levenni az egyedi zakót.

Lendvai Ildikó szerint Lázár János Orbán Viktor ellen fordulhat a miniszterelnöki székért

Lendvai Ildikó arról kezdett el beszélni, hogy Lázár János Orbán Viktor miniszterelnöki székére vágyhat, amit adott esetben sokan árulásnak minősítenének.