Clouds
21 Budapest
Dollár
357,31 Ft
Euró
384,48 Ft
Font
437,06 Ft
Bitcoin
27,693 $

Dér Heni terhesfotója a hónap egyik legszebb felvétele

Fotó: Instagram/Dér Heni
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Már egészen közel van a nagy pillanat, hamarosan odakint is üdvözölheti Dér Heni a kisfiát, aki a Bendegúz nevet kapta.

Már egészen közel van a nagy pillanat, hamarosan odakint is üdvözölheti Dér Heni a kisfiát, aki a Bendegúz nevet kapta.

Soron kívül Saját otthonukban fojtottak meg egy anyát és két kisfiát

Dér Heni egy egészen különleges születésnapra készül, hiszen már egészen közel van ahhoz, hogy világra hozza a kisfiát. Bendegúz rövidesen úgy dönthet, hogy elhagyja édesanyja pocakját, és megkezdheti az igazi földi pályafutását.

A 34 esztendős énekesnő április 17-én ünnepeli a születésnapját, ami gyakorlatilag egybe fog esni az első szülésével. Nem sok különlegesebb születésnap lehet ennél, és már nagyon izgatottan várják az eseményt.

Heni hamarosan egy újabb mérföldkövet ünnepelhet, mivel közel 350 ezer követőt számol az Instagramon. A közössége szintén izgatott, és ők is nagyon várják, hogy megcsodálhassák Bendegúzt, aki nem is tudja, hogy már most milyen népszerű.

Így sírta el magát Rácz Jenő, amikor meglátta a menyasszonyát

„Lassan belépünk az utolsó hónapba és egyre izgatottabbak vagyunk… Ez tényleg úgy van, ahogy az anyukák mondják: nem lehet leírni… Át kell élni…” – írta a posztjában Heni, csatolván mellé egy újabb látványos terhesfotót.

„Heni, még ebben az állapotban is képes vagy provokálni az embert!!! Csodálatosan gyönyörű kismama vagy!!!” – írta az egyik hozzászóló a poszt alatt, aki szintén csak jókat tud írni a szép sztárkismamáról.