Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,175 $

Győzike azt mondta, nem szereti Beát, utálja, amire a barátnője iszonyatosan bepöccent

Győző a nagy duzzogás közepette azt merte mondani, hogy nem szereti Beát, és utálja őt, amire Edina nem kicsit pöccent be.

Fotó: YouTube/LifeTV
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Győzik és Gáspár Bea úgy összekaptak, hogy a Romantic frontembere haza sem ment. Elhatározta, hogy egyedülállóként folytatja tovább, és gyorsan megházasodik Siófokon, az első nővel, aki tetszik neki.

Először egy rúdtáncosként dolgozó nővel futott össze, aki végül lelépett, nem sokkal azután, hogy kiderült, Győzőnek nincs pénze. A sztár annyira jól érezte magát, hogy már négy új gyereket tervezett a barátnőjével, akinek házat készült venni. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Gáspár Virág párja, Krisztián azonban mindent elmondott Beának, aki továbbadta az információkat a legjobb barátnőjének, Edinának. Nem kicsit pöccent be, amikor szóba került a válás, de ez még mind semmi.

A Nagy Ő: Aleksandra számára Tóth Dávid egy idegen, nem akarta végig simogatni

„Mit akarsz te elválni? Mindjárt adok neked olyat, hogy a fal adja a másikat. Takarodsz hazafele! Hülye vagy te? Megbolondulsz 50 éves korodra? Hát te mit hiszel magadról?” – tette fel a kérdést Edina.

Lapozó: 1 2

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.

Így lehet a legkönnyebben sikert elérni egy állásinterjún

Ezek a csillagjegyek nagy esélyekkel indulnak, hiszen olyan tulajdonságokkal bírnak, amelyekkel azonnal előnybe kerülnek. A jó hír, hogy ezeket más is el tudja sajátítani, csak pár dolgot kell észben tartani.