Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
360,41 Ft
Euró
392,62 Ft
Font
467,42 Ft
Bitcoin
57,428 $

Győzike nem viccel, megint kés alá fekszik, Berki arca győzte meg a botoxról

Elmondása szerint imádja az ilyen szépészeti beavatkozásokat, mert az a terve, hogy nyárra bombaformába kerüljön.

...svg content...Fotó: YouTube/LifeTV
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy ideje tudhatjuk, hogy a showmantől nem állnak távol a plasztikai műtétek, már nem egy ilyen beavatkozáson vett részt. A LifeTV kamerái elkísérték őt a konzultációjára, ahol kiderült, hogy ismét kés alá akar feküdni, és még botoxoltat is.

Győzike egyszerűen csak bomba formába akar kerülni, hiszen jön a jó idő , a nyár. Úgy tűnik, hogy nagyon komolyan gondolja a dolgot. „Tizedes doktor és az én kapcsolatom kicsit olyan, mint egy apa-fia kapcsolat. Hét éve ismerjük egymást, nagyon sokat szoktam neki lelkizni, titkaimat elmondani, nagyon-nagyon szeretem őt.” Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

A LifeTV videós anyagában Győzike elmondta a híres szakembernek, hogy meg szeretne válni az „úszógumijától”, de ez csak a probléma egyik fele. Elmondta, szeretne egy „alap szívást” a melle alatti részen.

Csak ámulnak a követők Gáspár Evelin penge testén, de van, aki szerint már „csontkollekció”

„Szeretném, hogy a mellem kicsit formába kerüljön. Tulajdonképpen ennyi lenne most. 2021-et írunk, jön a nyár, és csak annyit fogok mondani, hogy ‘nyár van és semmi baj, szép vagyok, mint a vaj. ‘ Ezért fontos, szép akarok lenni, és ha én szép akarok lenni, akkor meg is csináltatom.”

Tizedes doktor ezután felrajzolta Győzike testére a változtatásokat, majd kiderült, hogy még botoxoltatna is a sztár. „Én azt szeretném… emlékszel, amikor Berki Krisztiánt megtöltötted? Az arcát! És akkor hívtalak, hogy mennyire jó az arca. Én ugyanazt szeretném.”

„Meg leszek műtve, fel lesz töltve az arcom. Bomba. Arc patika, haj zseni, test jó, fazon zseni…” – tette hozzá Győzike.

Karácsony Gergely kiakadt: „Miért mondanék le? Ez milyen kérdés, ne haragudjon”

Karácsony Gergely nem volt túl elégedett az egyik kérdéssel a Telexnek adott interjú alatt, miközben arról beszélt, polgárháború alakulhat ki egy országgyűlési választásból, ha olyasvalami történik, mint nemrég a budapesti választáson.