Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,335 $

Csak ámulnak a követők Gáspár Evelin penge testén, de van, aki szerint már „csontkollekció”

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem mindenkinek tetszik Evelin formája, noha azzal összességében semmi gond nincs, teljesen arányos a testéhez képest.

Gáspár Evelin tudhatja a legjobban, hogy az ember bármit tesz ismert emberként, mindig lesznek, akik negatív kritikát fogalmaznak meg róla. Amikor meghízott, sok támadás érte a közösségi médián keresztül, majd most, hogy topformában van, szintén akad negatív komment.

Soron kívül Megszöktek a börtönből, majd elmentek palacsintázni: a vendégek buktatták le őket

Az ilyen hozzászólásokat egyszerűen jobb elengedni a füleink mellett, mert sok esetben nem építő, hanem romboló hatással bír. Ha valóban jól érezzük magunkat a bőrünkben, energikusak vagyunk, és közben egészségesek is, akkor nincs miről beszélni.

Márpedig Evelin nagyon energikusnak néz ki, egészséges életet él, és nagyon odafigyel magára. Ez pedig sok önbizalmat ad neki, akárcsak a hozzá írt pozitív kommentek, amikből rengeteget találni a nagy fogyása óta.

Hihetetlen, hogy mennyire szexi lett Tolvai Reni

Nemcsak szimplán lefogyott, hanem sokat is izmosodott, példát mutatván ezzel azok előtt, akik talán még csak most indulnának el ezen az úton. Az egyik legújabb edzős képe is csak ezt erősíti meg, bár akadnak negatív vélemények is.

„”Evelin, ez tényleg nem áll jól… már csontkollekció vagy…” – írta az egyik hozzászóló, de többségében pozitív visszajelzéseket kapott Győzike lánya, aki nagyon büszke lehet az általa elért eredményekre.