Dollár
388,95 Ft
Euró
409,85 Ft
Font
478,40 Ft
Bitcoin
16,977 $

Győzike nem bírja tovább: „Ennyi volt. Kinevetnek engem. Megaláznak”

Fotó: YouTube/LifeTV
not image

Hujber Dávid

2021. március 13. - 12:55

Várható volt, hogy a család egy része humorosabban fog reagálni Győzike halláskárosodására, miközben még egy megafon is előkerült.

Mint azt már tudhatjuk, Győzike elment egy hallásvizsgálatra, ami nagyon rossz eredményeket mutatott. Kiderült ugyanis, hogy a showmannek hallókészüléket kell viselnie, ráadásul mindkét fülére.

Soron kívül Rákay Philip: „néhányunkat, a Hír TV alapítóit folyamatosan lehallgatták”

Ez szabályosan sokkolta őt, mert kellemetlennek tartja a helyzetet, és fél attól, hogy mit mondanak majd az emberek az utcán. Miután már a zebrán sem hallja az autókat, nagyon oda kell figyelnie erre a problémára.

Evelin és Virág, Győzike két lánya gondoskodott arról, hogy kicsit viccesebben fogják fel a helyzetet. Egy megafonnal kezdtek el beszélgetni az apjukkal, ami több vicces jelenetet is szült. Soha ezelőtt nem voltak ilyen hangosak…

Opitz Barbi új szexi képei egyenesen büntetnek, nagyon forró!

„Én azt gondoltam, hogy ettől a családtól nagyobb megbecsülést kapok, nagyobb szeretetet, de hát… Lefőtt a kávé, ennyi. Ennyi volt. Ennyi volt. Kinevetnek engem… Megaláznak, már nem bírom feldolgozni.”

„Már nem megy… Most már betelt a kosár.” – tette hozzá Győzike, majd Bea arra kérte a férjét, hogy legalább egy próbakészülek tettessen fel magának. Virág és Evelin közben nagyon jól szórakozott a megafonnal, amit Bea próbált elvenni.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.