Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,175 $

Győzike: „Mi az, ha nem egy szellemi fogyatékos vagyok?!”

Gáspár Győző nagyon dühös volt magára, amikor szembesült a valósággal, mert amit gondolt, az távolról sem volt úgy.

Fotó: YouTube/LifeTV
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Minden azzal kezdődött, amikor Győzőék külön mentek haza a nagy családi nyaralásról. Győzike nagyon kiakadt, elege volt az egészből, és végül Krisztiánnál, Gáspár Virág párjánál húzta meg magát.

Virág bedobott egy sztorit az apjának, aki ezt továbbgondolta, és azt hitte, Beának van valakije. Ekkor megindult, hogy egyedülállóként új feleséget keres magának, és végül egy rúdtáncos nő mellett kötött ki. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Amikor már majdnem házat vett neki és gyereket tervezett vele, a nő lelépett, mert kiderült, hogy Győzőnek egy árva vasa sincs. A sztár szép lassan rájött, hogy még mindig Bea az igazi számára, aki szembesítette vele, hogy az a férfi, akire ő gondol, valójában nem is létezik.

„Mi az, ha nem egy szellemi fogyatékos vagyok?! Hogy én azt gondoltam, hittem Krisztiánnak, hogy cékla az a rakló, asztalos rakló, vagy milyen rakló. Hittem, azt hittem Beának szeretője van, megvádoltam Beát.”

Lapozó: 1 2

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.