Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,17 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,075 $

Gáspár Virág párja eddig bírta, felhívta Beát

Gáspár Virág szerelme, Krisztián nem akarta tovább húzni a dolgot, és úgy döntött, felhívja Győzike feleségét.

Fotó: YouTube/LifeTV
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Krisztián már régóta közösen szerepel a Gáspár családdal a Van életünk című sorozatban a LifeTV-n. Tavaly debütált az első évadban, és nagyon hamar felvette a ritmust, érezhetően fekszik neki a környezet.

Miután Gáspár Zsolti már nem forgat a testvérével, Krisztián jó pillanatban toppant be, és hála neki, még érdekesebb a műsor. Most azonban komoly slamasztikában találta magát, és úgy döntött, felhívja Beát. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Bea semmit sem tudott arról, hogy Győzike összetalálkozott egy rúdtáncos lánnyal, akiről megvan Krisztián véleménye, szerintem az első világháborút is megjárta. Egyáltalán nem tartja normálisnak azt, ami Győző és a nő között zajlik.

Győzike olyannyira komolyan veszi a dolgot, hogy el akarja venni a nőt, illetve négy gyermeket szeretne tőle, két fiút és két lányt. A családalapításhoz szükséges házat is kinézte.

Gáspár Győző a karjaiban vitte a rúdtáncos lányt, négy gyereket akar tőle

Lapozó: 1 2

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.