Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,65 Ft
Euró
389,20 Ft
Font
455,00 Ft
Bitcoin
54,472 $

Gáspár Győző és Gáspár Bea a kiesésüket követően visszatérhettek a Párharcba

Felfrissülve, boldogan tért vissza Győzike és Gáspár Bea a Párharcba, ahol nagyon szerettek lenni, versenyezni.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Hamarosan véget ér a Párharc új évada, és kiderül, ki nyerte meg a 2023-as szezont. Sok érdekesség történt az elmúlt hetekben, és már Rékasi Károly fia, Zsigmond sincs harcban az akkori kedvesével.

Zsigmond és párja nagyon nagy hátráltatást kaptak a versenyben, amit nem lehetett megúszni. Emiatt is emelt fővel távoztak, viszont nem sokkal később szakítottak, noha nagyon jó párosnak tűntek. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

Nem egy műsort láthattunk, melyeknek forgatásai alatt még együtt voltak a párosok, majd mire adásba kerültek az epizódok, már külön folytatták az életüket. Rengeteg szakítás történt a covid óta a sztárvilágban, sokkal több, mint kellett volna.

Ha azonban a felek nem figyelnek oda a kommunikációra, ennek ez a vége. Győzike és Gáspár Bea 30 éve kommunikál egymással, tudják jól, hogy ez jelenti a kulcsot ahhoz, hogy még mindig együtt vannak, minden rossz helyzet ellenére is.

Nemrég ők is kiestek, most viszont visszatérhettek, és többek között arra is fény derült, Győző nem egyszer kapott gázsprayt az arcába, mert nem éppen olyan helyen járt, ahol szabadott volna.