Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,872 $

Győzike szerint egy pancser, keményen kiosztotta magát Bea miatt

Gáspár Győzi ismét rájött, hogy neki Gáspár Bea az egyetlen olyan nő, aki mindenben megfelel, és ő az, akire igazán szüksége van.

Fotó: YouTube/LifeTV
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gáspár Győző az idő múlásával már számtalan alkalommal láthatta, hogy az élet mindig arra tereli rá, hogy Gáspár Bea számára az igazi. Ezt nemcsak a közös évek és a gyermekeik mutatják, hanem minden más is.

Nyilván vannak nehezebb időszakok, amikor az ember mást gondol, mint amikor Győzike azt hitte, újra egyedülálló akart lenni. Egy rúdtáncos lánnyal mászkált Siófokon, aki végül „elhagyta” őt, miután kiderült, nincs pénze. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Győző ezúttal egyedül sétált, és belebotlott Bea könyvébe, ami ismét ráébresztette arra, hogy mennyire fontos neki. Hiába van odahaza ezer darab belőle, megvette a könyveket, jó érzés volt számára, hogy láthatja Beát.

Kitört a botrány, arcon öntötték egy pohár vízzel Győzikét (videó)

Ezután leült egy asztalhoz, és elkezdett Beához beszélni a LifeTV kamerái előtt. Pancsernek nevezte magát, és el akarta játszani azt, amit fiatalkorában eljátszott megannyi alkalommal, de ez nem ő.

Lapozó: 1 2

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.

Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

A Demokratikus Koalíció „Isten? Haza? Pedofília!” felirattal és Orbán Viktor arcképével indított plakátkampányt, amelyről a Momentum elnöke is elmondta a véleményét.