Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,17 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,075 $

Győzike bocsánatkérő levele Beához

Győzike nem először kért bocsánatot Beától, de ebben a formában talán még nem tette ezt meg.

Fotó: YouTube/LifeTV
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gáspár Győzőés Gáspár Bea lassan 30 éve házasok, ami rettentő hosszú idő. Már az óvodában megismerkedtek egymással, rengeteg időt töltöttek el együtt, de csak 18-19 éves korukban jöttek össze, majd nem sokkal később házastársak lettek.

Azóta rengeteg minden történt velük, családot alapítottak, történelmet írtak a Győzike Show-val, és így tovább. Az elmúlt két évben pedig a LifeTV műsorában, a Van életünkben szerepeltek. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Győző minden részben fontos szerepet játszott, de ez a nyár számára is eseménydús volt. Egy ideig külön volt Beától, és azt gondolta, hogy a siófoki rúdtáncossal új életet kezdhet, akitől négy gyereket akart.

Teljesül a magyar legenda, Kóbor János végakarata

A lány végül lelépett, Győzike pedig rájött, hogy csak Bea létezik számára, és úgy döntött, bocsánatot kér tőle. A LifeTV kamerái előtt írta meg az érzelmes levelet, amiben bocsánatot kért a feleségétől.

Lapozó: 1 2

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.