Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,80 Ft
Euró
393,55 Ft
Font
467,47 Ft
Bitcoin
64,339 $

Gyerekeknek szóló Instagramot indíthat a Facebook

A Facebook azt fontolgatja, hogy kizárólag 13 év alatti gyermekeknek szóló Instagramot fejleszt.

...svg content...Fotó: Solen Feyissa/Unsplash
Külföld
Author image

Kornis Vivien

Szerkesztő

A The Guardian értesülései szerint a Facebook egy belső vállalati bejegyzéssel jelentette be, hogy megkezdik egy új Instagram fejlesztését, amely 13 év alatti gyermekek számára biztosítaná a platform biztonságos használatát. 

A népszerű fotómegosztó appra jelenleg kizárólag 13 évnél idősebbek regisztrálhatnak, ezzel a lépéssel a fiatalabbak számára is elérhető lenne a közösségi oldal.  Soron kívül Gyurcsány Ferenc: Fiatalok, ne vegyetek kábítószert

A Facebook egyik szóvivője elmondta, hogy lehetséges, hogy az új appot szülői felügyelettel lehet majd használni a Messenger Kidshez hasonlóan, melyet a 6 és 12 év közötti gyermekek számára mutattak be. 

A közösségi médiaóriás nemrég jelentette be azt is, hogy új biztonsági lehetőségeket vezetnek majd be az Instagramon, mely megakadályozná, hogy felnőttek olyan 18 év alattiaknak küldjenek üzenetet, akik nem követik őket, illetve biztonsági figyelmeztetést kaphatnak a tinédzserek, ha gyanús felhasználó próbálja meg felvenni velük a kapcsolatot.

Vitézy Dávid várja Karácsony Gergely válaszát a hatalmas pénzjutalmakról

Vitézy Dávid elárulta, mennyit keres a a MÁV Start és a Volánbusz közös gazdasági vezetője, aki szintén szép summát kapott.