Dollár
382,74 Ft
Euró
392,32 Ft
Font
463,75 Ft
Bitcoin
24,853 $

Gyerek és női áldozata is van az újabb kíméletlen afgán robbantásnak

not image

A T-800-as

2020. december 20. - 10:53

Egy autóbomba végzett az ártatlan emberekkel, ami már a sokadik ilyen merénylet Kabulban, ahol egyre többen halnak meg a terroristák kezei által.

Egy autóbomba végzett az ártatlan emberekkel, ami már a sokadik ilyen merénylet Kabulban, ahol egyre többen halnak meg a terroristák kezei által.

Soron kívül Eljött a nap, újra jár a 3-as metró a déli szakaszon

A TRT World is beszámolt a legutóbbi autóbombás támadásról, ami sok halálos áldozatot követelt. Mindez annak ellenére következett be, hogy jelenleg is zajlanak a béketárgyalások a tálibok és a kormány között.

Afganisztán fővárosában már legkevesebb nyolc halálos áldozatról tudni, köztük gyerek és női áldozatokkal. A hivatalos tájékoztatás szerint a támadásban több mint 15 ember sebesült meg, köztük egy parlamenti képviselővel, Khan Mohammad Wardakkal.

Robbantással ölték meg a volt televíziós műsorvezetőt egy merénylet részeként

A terroristákat tették felelőssé a támadásért, és kiderült, hogy az áldozatok között idősebbek is vannak. Az elmúlt hetekben több hasonló tragédia is történt, és nem kizárt, hogy a csoportok újabb merényleteket terveznek.

A robbanásban több autó kigyulladt, valamint a detonáció ereje a közeli épületeket és üzleteket is megrongálta. Jelenlegi senki sem vállalta magára a felelősséget a támadásért. A támadássorozatban oktatási intézményeket is megtámadtak az elmúlt hónapokban, ahol 50 embert öltek meg, többségében diákokat.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.