Clouds
21 Budapest
Dollár
358,30 Ft
Euró
389,00 Ft
Font
443,51 Ft
Bitcoin
23,187 $

23 fekete gyémánt díszíti Rácz Jenő esküvői gyűrűjét (videóval)

Fotó: RTL Magyarország
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri egy nagyon különleges videóval jelentkezett be a követőknek, ami erősen kapcsolódik az esküvőjükhöz, mely ezen a nyáron lesz.

„Elérkezett a várva várt pillanat, már egy hónapja várunk erre a pillanatra.” – kezdte Jenő a 230 000 követőt számláló Instagram oldalán. Nagyon izgatottak a pillanat miatt, mivel megláthatták a megrendelt karikagyűrűiket, amiket egymás ujjára fognak húzni a nagy napon.

Soron kívül Tavaly október óta duzzad az Ötöslottó főnyereménye: 2,35 milliárd forint vár!

A videóban Jenő gyűrűjét is megpillanthatjuk, ami azért is exkluzív, mivel 23 fekete gyémántot tartalmaz. A videó alapján valóban egy igen különleges darabról van szó, már maga a kövek elhelyezése is az.

„Annyira izgalmas. Az is nagy izgalom, hogy ne próbálgassuk otthon fel az esküvőnk napjáig a gyűrűket.” – írta a posztja részeként Jenő Dóri társaságában. „Sokan kérdeztétek, hogy hol kèszülnek a gyűrűink, mert nektek is éppen aktuális a gyűrű vàsárlás, így megosztjuk veletek baràti tanácsként, hogy a @monisjewelry-ben kaptuk a legjobb kiszolgálást és szemèlyre szabottan választottunk a konfiguràtorban tetszésünk szerint. Nagyon vàrjuk a napot, hogy kimondhassuk egymásnak az IGENT”

Tóth Gabi szuper-lassítva még látványosabb ebben a ruhában

Ha a videót végignézitek, teljes valójukban is feltűnnek a gyűrűk, amik ugyan különböznek, mégis szimbiózisban vannak egymással. Dóri gyorsan felpróbálta a gyűrűjét, majd Jenő megjegyezte, hogy odahaza el fogja rakni a széfbe az ékszert, mert annak ezt követően csak az esküvőn szabad mutatkoznia.

Lapozó: 1 2