Dollár
395,18 Ft
Euró
408,17 Ft
Font
473,67 Ft
Bitcoin
16,421 $

G.w.M. reagált a tetoválós támadásokra: senkinek semmi köze ahhoz, hogy az asszonyomat magamra varratom

Fotó: Instagram/G.w.M

Takács Petra

2022. június 8. - 21:37

Kulcsár Edina szerelme, Varga Márk egy hosszabb videóban tette egyértelművé a dolgokat, és viccesen megjegyezte, lassan fizetni fognak nekik azért, ha a nevükkel adnak el tartalmakat.

Kulcsár Edina és Varga Márk szerelme töretlen, bár még mindig csak pár hónapja vannak együtt. Ők azonban örökre terveznek, és olyannyira komolyan gondolják a kapcsolatukat, hogy nemrég közös tetoválást csináltattak.

Soron kívül Rövidesen bemutatják a B-21 Raidert, a világ legfejlettebb harci repülőjét

Röviddel a bejelentés után Csuti, Edina volt férje reagált a tetoválásokra, majd Márk egykori szerelme, gyermekeinek édesanyja is megérkezett egy pikírtnek tűnő válasszal. Ahogy az várható volt, Márk és Edina közös tetoválása sok negatív kritikát kapott, egyesek kicsit sem fogták vissza magukat.

„Szerintem senkinek semmi köze ahhoz, hogy én megfogom, és az asszonyomat magamra varratom. Ahhoz sincs köze senkinek, hogy az asszonyom meg engem tetovál fel.” – mondta a videójában Márk.

A rapper soha ezelőtt nem érzett hasonlót, mint Edina mellett, ami kiváltotta belőle azt, hogy magára tetováltassa a szerelme nevét, alig pár hónapot követően. „Egyébként én sem éreztem még ilyet soha, de hála a jóistennek most már megadatott és rajtam van Edinának a neve.”

Márk megerősítette, ezelőtt egy barátnője nevét sem varratta magára, és ahogyan ő fogalmazott, Edina olyan érzelmi intelligenciával rendelkezik, hogy kiváltotta ezt belőle. „Most az, hogy a szürke hétköznapokat élő emberek, akiknek kell egy kis téma, vagy szót kell adni a szájukba, akiknek levegőt kéne fújni a tüdejükbe, de már nem tudom, hogy fogalmazzak, vagy nyálat köpni a szájukba, hogy legyen nyáluk, most azok megint elkezdenek ezen csámcsogni…”

Ha kíváncsi vagy szerkesztőnk, Dávid Instagram oldalára, és a későbbi extra tartalmakra, akkor kattints a linkre!

Tisztázta, a lánya neve van a tarkóján, és nem a volt párjáé, illetve a mellkasán a fia neve kapott helyet. „A csuklómon meg a szerelmem.” G.w.M. Azt mondta, mindig is voltak irigy kutyák, és lesznek is, amivel semmi gondja nincs, mert addig királyok, és hosszú életet kíván nekik, hogy végig tudják nézni a sikerüket, a boldogságukat. „Mert ezek erre jók csak.”

Csodálatos dolognak nevezte, hogy kisebbségi komplexusok alakulnak ki emberekben amiatt, mert ők sikeresek. „Ezeket áldja meg duplán a jóisten.” A rapper megint egyértelművé tette, ami nem tetszik neki, azt törölni fogja a saját oldaláról, mivel soha nem akart celeb lenni, csak rapsztár és boldog. „Lassan most már fizetni fogtok azért, ha a nevünket használjátok.” – üzent nevetve a rapper a médiának.