Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,77 Ft
Euró
391,03 Ft
Font
465,29 Ft
Bitcoin
63,800 $

Gulyás Gergely szerint Magyar Péter akár a mentelmi jog miatt is gondolhatta meg magát

Gulyás Gergely elmondta véleményét Magyar Péter diszkós ügyéről, ami nagy port kavart a közvéleményben és a sajtóban.

...svg content...Fotó: Facebook/Magyar Péter
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Jelenleg is zajlik a nyomozás Magyar Péter diszkós ügyében, de egyelőre sok a kérdőjel. Magyar egyelőre csak keveset beszélt erről az egészről, miközben a média egy részét támadja, egyre kevesebb olyan lap van, amivel jó kapcsolatot ápolna.

Gulyás Gergely miniszter, ha röviden is, de véleményt formált Magyar Péter diszkós ügyéről, ami jelenleg is téma, és számos információ jelent meg róla. A miniszter a hétfő reggeli Kormányinfón beszélt arról, hogy ez az egész nemcsak egy politikushoz mérten méltatlan, hanem minden embertől távol áll.

Hozzátette, az elmúlt időszakban a közvélemény nem úgy ismerte meg a Tisza Párt vezetőjét, mint aki igazat mondana, betartaná azt, amiket ígért. Példaként hozta fel az Európa Parlamenti mandátumának felvételét, noha korábban kizárta ezt a lehetőséget.

Szerinte most az a kérdés, hogy ez miért történt így, és noha egy ilyen állás igen magas fizetéssel is jár, szerinte nem zárható ki, hogy Magyar számára a fő szempontot a mentelmi jog volt, amit a mandátum felvételével megkapott. Ez pedig a diszkós ügyére is hatással lehet, ha csak arról ne mond le vagy nem veszik el tőle.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Bóka János: Ezentúl minden bizottsági döntés politikai alapon születik?

Feszültség tapasztalható a magyar EU-elnökség és az Európai Bizottság között az együttműködés kérdésében.